Terapeuter i Stockholm

Terapi i Stockholm

Vill du gå i terapi i Stockholm? Nedan listar vi terapeuter i Stockholm. Tryck på en terapeut för att läsa mer om terapeuten, se mottagningsadress samt för att komma i kontakt. För att se vilken terapeut i Stockholm som har sin mottagning närmst dig så kan du skriva in ditt postnummer här.

Carin Håkansson

Carin Håkansson

SAMTALSTERAPEUT & Samtalscoach

Varmt välkommen 🦋 att boka ett samtal med mig! Jag är här för dig :) Pris: 600 kr/session Jag tar emot både i Malmö och Lund.

Åsa Kramers-Edlund

Åsa Kramers-Edlund

Samtalsterapeut, PARTERAPEUT & Samtalscoach

Jag hjälper dig att plocka fram din vilja och handlingskraft till den förändring du längtar efter. Allt från relationer, jobb, självkänsla, tankar som hindrar, livet i stort. Målet är att du ska få ökad livskvalitet och kontakt med din potential.

Charlotte Bark Andersson

Charlotte Bark Andersson

Samtalsterapeut, parterapeut & Samtalscoach

Fokus på dig och dina behov i en tillitsfull atmosfär. Vi utforskar vem du är nu och vem du vill vara. Kanske behöver du hjälp att hantera svåra känslor, beteenden eller relationer. Varmt välkommen!

Eva Widenfalk

Eva Widenfalk

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Bär du på en längtan efter förändring? Vill du utforska dina möjligheter att hitta din inre styrka, utvecklas, ta nästa steg och komma vidare?

Sanna Jönsson Käll

Sanna Jönsson Käll

ACT-terapeut, COach, Parterapeut

Du kan träffa mig när du fastnat i ett mönster, upplever hinder, sorg eller förlust eller behöver finna vägen framåt under en kritisk period i livet. När du helt enkelt söker förändring i tillvaron. Reducerat pris till studerande på HumaNova.  

Lotta Bringlöf Pedersen

Lotta Bringlöf Pedersen

Samtalsterapeut, Parterapeut & Samtalscoach

Tillsammans utforskar vi dina önskningar och behov och tittar på dina möjligheter till förändring.

Anna Frisell

Anna Frisell

Samtalsterapeut

Vill du göra en förändring i ditt liv? Tillsammans tittar vi på vad det är som fungerar mindre bra och hur dina behov och önskningar ser ut. Att gå i terapi kan hjälpa dig att förstå dig själv, varför du tänker, känner eller gör som du gör. Med hjälp av terapi kan du sätta upp mål och börja prova nya vägar för en bättre fungerande vardag. En session kostar 500 kr.

Anette Högberg

Anette Högberg

Samtalsterapeut

Med ett empatiskt och ej dömande förhållningssätt leder jag dig varsamt mot dina mål och/eller det som kanske skaver inom dig själv och i relation till andra.

Anna Järkestig

Anna Järkestig

AUKTORISERAD Samtalsterapeut & Samtalscoach

Jag är auktoriserad (kvalitetsstämpel) samtalsterapeut i psykosyntes på heltid sen 2012. Steg-1 i integrativ psykoterapi samt vidareutbildad inom ACT och Compassion-fokuserad terapi mm. Mottagning med centralt, lugnt läge. Varmt välkommen!

Birgitta Linder

Birgitta Linder

Samtalsterapeut, Parterapeut & Samtalscoach

Jag guidar, stöttar och ger dig trygghet. Vi arbetar tillsammans så att Du/Ni kan känna inspiration att gå vidare mot helhet och harmoni.

Lena Forsell

Lena Forsell

AUKTORISERAD Samtalsterapeut och Handledare i Psykosyntes

Terapi som en frigörelseprocess för att bli den du innerst inne är.

Anita Ranke

Anita Ranke

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Min devis är förnimmelse, tanke, ord och handling i ett.

Anki Bromert

Anki Bromert

Parterapeut & Samtalsterapeut

I terapirummet är det viktigt med tillit, respekt och trygghet.

Susanne Siggelin

Susanne Siggelin

Samtalsterapeut

Jag möter dig, dina tankar, känslor, frågor och behov med respekt och ödmjukhet. Tillsammans hittar vi sätt för dig att leva ditt liv med lite mer glädje, självkänsla, självinsikt, inre styrka och harmoni.

Eva Swede

Eva Swede

Samtalscoach & Samtalsterapeut

Vill du följa din längtan med Glädjefylld Vilja? Utveckla dig själv, din kommunikation, dina idéer, ditt ledarskap eller ditt företagande? Jag följer dig en bit på vägen.

Annika Baehrendtz

Annika Baehrendtz

SamtalsterapeuT och sjuksköterska

Samtalsterapi kan ses som en privat kurs i personlig utveckling och/eller stöd i en livskris. Eller när livet rent allmänt krånglar. Ett behov kan finnas av att på djupet utforska sig själv, sina tankar, sina känslor och sin längtan. Vad som fungerar och vad som känns svårt. Med större självkännedom är det lättare att gå vidare i livet. Varmt välkommen till mig.

Åke Centerlid

Åke Centerlid

Samtalsterapeut & Samtalscoach

I över 20 år har jag arbetat med psykosyntes, både genom individuella samtal och som organisationskonsult. Det känns fortfarande lika spännande och mirakulöst. Tar gärna emot klienter på videomöte, eller i en kombination av fysiska möten och videomöten.

Carina Larsson

Carina Larsson

Samtalsterapeut, coach & handledare och bild- och symbolpedagog

Välkommen till terapi om du behöver hjälp ur en kris, sorg, stress, oro, ångest eller om du vill utveckla dig själv! Välkommen för coaching om du har ett mål du vill uppfylla! Välkommen om du är yrkesverksam på handledning!

Helene Kindstedt

Helene Kindstedt

Samtalsterapeut & parterapeut

"…Tanken är inte att förändra oss själva eller varandra. Tanken är att bära oss själva med de känslor och behov vi har." Jag tar emot individer och par i samtal. Ibland handlar samtalen om arbetsliv, utmanande relationer & föräldraskap, kris, sorg eller om medberoende. Att få möta sig själv på ett nytt sätt under trygga former skapar möjligheter att läka & utvecklas. Jag vill skapa det rummet för dig/er.

Katarina Ehn

Katarina Ehn

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Jag erbjuder samtalsterapi eller coaching för dig som längtar efter personlig utveckling och förändring av tankar, känslor och beteenden.

Åsa Tomczyk

Åsa Tomczyk

ACT-terapeut, samtalsCOACH & sorgbearbetning

Välkommen att kontakta mig för terapi, coaching, parterapi, Sorgbearbetning eller förlåtelseprocess. Jag hyr rum på HumaNova och elever från HumaNova erbjuder jag reducerat pris och kan boka sessioner i anslutning till lektionen.

Jenny Hafrén

Jenny Hafrén

Samtalsterapeut, Par- och relationsterapeut

Psykosyntesen bygger på att varje människa är unik och har en egen potential till utveckling. Min roll som terapeut är att möta dig där du är, att stödja och utmana dig i din förståelse för vem du är och för vilka behov du har. Tillsammans hittar vi vägen till hur du vill leva ditt liv. Livet är nu!

Bee Thufvesson

Bee Thufvesson

Samtalsterapeut & Samtalscoach

I allmänhet är en session med mig en kombination av dialog och läkande meditation, vilket skapar ett renare flöde och öppnar upp för nya vägar i det inre.

Sofia Skeppmark

Sofia Skeppmark

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Med hjälp av din motivation kan jag hjälpa till att bryta ner dina tankegångar och tillföra nya perspektiv.

Christel Dopping

Christel Dopping

Samtalsterapeut, coach, parterapeut

Med nyfikenhet, närvaro, värme och empati möter jag dig där du är.

Mino Mehvar

Mino Mehvar

KBT-teRAPEUT, ACT-TEREAPEUT, SAMTALSTERAPEUT

Hos mig kan du få hjälp med att öka din livskvalitet och få ett bättre välmående! Tillsammans hittar vi nya verktyg och strategier som du kan använda dig av, för att kunna leva ett mer meningsfullt liv utifrån dina värderingar. Vi hjälps åt med att hitta nya och mer gynnsamma sätt att hantera dina utmaningar på. Jag erbjuder samtal på svenska, engelska, spanska och persiska. Varmt välkommen till mig!

Åsa Bergh Fagerström

Åsa Bergh Fagerström

Diplomerad samtalsterapeut, Handledare och coach

Att utvecklas som människa innebär att släppa autopiloten och göra egna, medvetna val. Jag möter dig precis där du är, och min utgångpunkt är alltid närvaro, empati, värme och nyfikenhet. Jag tar även emot Samtalsterapeuter och Coacher i Handledning. Reducerat pris för Humanova-elever.

Catarina Bygge

Catarina Bygge

SAMTALSterapeut med act inriktning och diplomerad COACH

Jag vill hjälpa dig att komma vidare i livet och inte fastna utan i stället känna att du får en bättre balans och flexibilitet i ditt liv, att du gör det som är viktigt och meningsfullt för dig.

Lizzie Zackrisson Hellner

Lizzie Zackrisson Hellner

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Det krävs mod att lyssna inåt till sina innersta känslor och behov.

Alf Galvensjö

Alf Galvensjö

Samtalsterapeut

Med kunskap om hur nervsystemet och hjärnan fungerar blir det mycket enklare att påbörja och genomföra den förändring vi strävar efter.

Sonja Melchior

Sonja Melchior

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Jag hjälper kvinnor att stärka sin självkänsla så att de kan känna inre trygghet och stabilitet, inse att de är värdefulla precis som de är samt ha modet, kraften och viljan att styra livet i önskad riktning. Varmt välkommen!

Ulrika Håkans

Ulrika Håkans

Samtalsterapeut & SAmtalsCoach & FAMILJEHANDLEDARE

Med närvaro, värme och acceptans möter jag dig där du är och ger stöd och guidning för att hitta nya vägar framåt i livet. Reducerat pris till HumaNova elever.

Hanna Påhlman

Hanna Påhlman

Samtalsterapeut, Samtalscoach, par- och relationsterapeut

Att gå i terapi är att ge sig själv en möjlighet att återta kontakten med den man innerst inne är. Pris: 950 kr för enskilt samtal 60 min och 1800 för parsamtal 90 min.

Therese Uppsäll

Therese Uppsäll

KBT-TERAPEUT

Klienter uttrycker ofta sin uppskattning över mitt aktiva lyssnande och förmåga att förstå deras problem. Jag brukar kunna hjälpa människor som t ex, lider av oro, ångest, ältande/neg. tankar & problematiska känslotillstånd

Kristin Päeva

Kristin Päeva

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Du leder, jag följer och stöttar.

Malin Hedlund

Malin Hedlund

Samtalsterapeut

Ibland kan vi behöva hjälp med att förstå oss själva och uppskatta vårt eget värde. Med empatisk och trygg guidning får du utforska händelser och relationer i ditt liv, öka din medvetenhet och hitta nya vägar. Rabatterat pris till studenter t.ex. på Humanova.

Rebecka Bobst

Rebecka Bobst

Samtalsterapeut & KBT-Terapeut

Jag är samtalsterapeut, KBT-terapeut och mindfulnesslärare. Hos mig får du hjälp att hantera det som är svårt - ångest, relationer, självkänsla, nedstämdhet, kriser, stress. Första samtalet inom en vecka och till reducerat pris. Mottagning centralt vid Odenplan. Varmt välkommen!

Lisa Lindskog

Lisa Lindskog

Samtalsterapeut

Med stor nyfikenhet och värme möter jag dig i terapirummet, var du än befinner dig i livet. Oavsett vad just du brottas med, så behöver du inte göra det helt själv. Välkommen till mig!

Lena Filipsson

Lena Filipsson

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Med dig i fokus har vi ett kravlöst första samtal där inget är för litet, löjligt eller fånigt att ta upp, allt tas emot med respekt och värme.

Jessica Mazzi

Jessica Mazzi

Diplomerad samtalsterapeut

Jag tror att vi människor har allt vi behöver inom oss för att leva ett rikt och meningsfullt liv.

Anette Berggren

Anette Berggren

parterapeut & samtalsTErapeut

Jag tror på människans potential, om att leda sig själv inifrån och ut och att på så sätt leva ett rikt och meningsfullt liv.

Anna Eliasson

Anna Eliasson

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Varmt välkommen till modiga samtal i lugn och trivsam miljö mitt på pulserande Götgatan.

Catrin Sandman

Catrin Sandman

Samtalsterapeut, Samtalscoach & sorgbearbetning

Att gå i terapi läker inte bara sår, det kan även öppna upp en hel värld av självkännedom som tidigare varit stängd. Oavsett anledning finns jag här- för coachning eller terapi. Rabatt för studenter!

Frida Rosengren Chahine

Frida Rosengren Chahine

Samtalsterapeut, Samtalscoach, Handledare

Vill du få klarhet i varför du är som du är, tycka bättre om dig själv och få värdefulla verktyg som du kan använda i din vardag?

Karoline Reuterstrand

Karoline Reuterstrand

SAmtalsterapeut & Osteopat

I mitt arbete får jag mycket positiv feedback i mötet med mina klienter. Det är en förmån att få se hur människor utvecklas och tar nya steg i livet!

Agneta Asp

Agneta Asp

samtalsterapeut, samtalscoach, ledarskap

Vill du lära känna dig själv på djupet, sortera i tankar och känslor och bättre förstå vem du är och vad du vill? Jag erbjuder samtalsterapi, coaching och ledarskap. Reducerat pris för studenter och Huma Nova elever.

Evis Bergenlöv

Evis Bergenlöv

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Jag brinner för alla människors utveckling och vill finnas vid din sida som stöd för dig i ditt arbete med dig själv. I mitt arbete som terapeut och coach har jag mångårig erfarenhet av arbete med såväl ungdomar, unga vuxna och vuxna. Huma Nova - studenter får rabatterat pris.

Tina Lindemalm

Tina Lindemalm

Psykosyntesterapeut/handledare

Magdalena Dubiel

Magdalena Dubiel

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Jag erbjuder samtalsterapi och coaching för dig som behöver komma ett steg vidare på din livsväg.

Liza Skoglund

Liza Skoglund

Samtalsterapeut i ACT & Psykosyntes; steg-1 psykoterapi; mindfulnessinstruktör

Vad längtar du efter? Tillsammans utforskar vi vad du behöver för att kunna leva ett liv som är i linje med vad du vill och önskar; ett meningsfullt liv. Jag erbjuder prova-på-pris och rabatt för Humanova-elever. Varmt välkommen!

Malin Rinman

Malin Rinman

Auktoriserad Samtalsterapeut & Samtalscoach

Hur skulle ditt liv se ut, om det slapp präglas av oro, rädsla, ångest, eller kanske skuldkänslor och irritation?

Kerstin Isakson

Kerstin Isakson

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Har du en känsla av att sitta fast i gamla mönster? När blev du genuint sedd och lyssnad på senast? Oavsett Ditt skäl till att söka samtalsstöd, är min drivkraft att erbjuda engagemang och kunskap till din personliga utveckling. Jag finns på Söder och i Sickla.

Kerstin Bergenfjord

Kerstin Bergenfjord

dipl. Samtalsterapeut, dipl. handledare, dipl. Samtalscoach

Har du funderingar kring livets viktiga områden LOVE, WORK & PLAY? Vill du befria dig från yttre och inre hinder? Tillsammans tar vi ut riktningen för att du ska kunna leva det liv du vill leva.

Lo Bjurulf

Lo Bjurulf

Samtalsterapeut, par- och relationsterapeut

Om människorna trodde på sig själva så som jag tror på dem skulle världen se annorlunda ut.

Gisela Svedin Lindén

Gisela Svedin Lindén

Par - relation och samtalsterapeut

Välkommen att kontakta mig om Du/Ni önskar stöd i samtal, terapi eller coaching.

Annis Magnusson

Annis Magnusson

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Var du än befinner dig i livet möter jag dig precis där du är.

Veronica Malm

Veronica Malm

Samtalsterapeut, Parterapeut & Samtalscoach

Kanske är du mitt i en kris och upplever att allt gungar under dina fötter? Eller bär du på en längtan efter något mer och undrar om du är på rätt plats i livet? Oavsett vad är du varmt välkommen att kontakta mig!

Victoria Jäderberg

Victoria Jäderberg

Samtalsterapeut & SAMTALSCOACH, Sorgbearbetning, Mindfulness

Känns det som om det skaver inombords? Tillsammans kan vi utforska dina livsfrågor för att nå insikt och självförverkligande. Mottagning finns i Danderyd och Sthlm City/Kungsholmen.

Anna-Klara Blanchart

Anna-Klara Blanchart

Samtalsterapeut, Parterapeut

Kom så ser vi på ditt liv tillsammans, inget ska man behöva bära ensam.

Melissa Abecassis

Melissa Abecassis

Dilpmerad samtalsterapeut

Anne Lindwall

Anne Lindwall

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Är du i kris får du hjälp med att hantera din situation och se den ur olika perspektiv samt vad som är din och andras vilja.

Alla terapeuter och coacher