Veronica Malm

Veronica Malm

Samtalsterapeut, Parterapeut & Samtalscoach

Törnskogsvägen 48C, 192 48 Sollentuna
Luntmakargatan 52, 113 58 Stockholm

Svenska

Om mig

Jag upphör aldrig att förundras över den inneboende kraft som finns i varje människa att växa och blomstra oavsett hur svåra omständigheter hon kommer ur.

Erfarenhet

Jag är diplomerad samtalsterapeut, samtalscoach samt Par-och relationsterapeut.
Jag har min mottagning i Sollentuna men tar också emot inne i stan på Luntmakargatan 52 samt över Video.
Under en lång period av mitt yrkesliv har jag arbetat med utveckling i organisationer där jag med psykosyntesen som grund har coachat, utbildat och tränat både team, ledare och medarbetare genom perioder av stor förändring.
Min längtan var att få fördjupa det arbetet ytterligare och sedan flera år tillbaka är jag nu verksam som samtalsterapeut, parterapeut och coach.
Det är en stor glädje och förmån att få möjlighet att hjälpa människor vidare i både kris och utveckling mot att upptäcka, erfara och uttrycka sin unika potential och möjligheter.

Oavsett om jag har arbetat med förändring i form av organisations- och ledarutveckling eller i individuella processe så har det i slutänden handlat om människor som individer – deras utveckling, val och möjligheter.

Det är en stor glädje och förmån att som samtalsterapeut och coach få möjlighet att hjälpa människor vidare i både kris och utveckling mot att upptäcka, erfara och uttrycka sin unika potential och möjligheter.

Arbetssätt

Kanske är du mitt i en kris och upplever att allt gungar under dina fötter? Eller bär du på en längtan efter något mer och undrar om du är på rätt plats i livet? Oavsett vad är du varmt välkommen att kontakta mig!

Det är både mänskligt och naturligt att vara ledsen och känna sig vilse ibland. Då kan det vara skönt att i en varm och trygg miljö få dela sina känslor och tankar med någon som kan ge vägledning och stöd. Samtalsrummet är en trygg och kravlös plats bortom prestation och måsten. En plats för reflektion, empati och bekräftelse.

Vi arbetar tillsammans och du får stöd och vägledning att stanna upp, reflektera och få fördjupade insikter om dig själv. Du får hjälp att börja släppa gamla mönster som begränsar dig och att förändra ditt liv så att det bättre harmoniserar med den du är, det du vill och längtar efter. Kanske är det den bästa investeringen vi kan göra.

Mitt arbetssätt grundar sig på psykosyntesens förhållningssätt och metoder som är orienterade mot hälsa och möjligheter.
Jag integrerar även inslag av andra terapiformer och metoder såsom KBT, gestaltterapi, schematerapi, Imago och mindfulness.
För att kvalitetssäkra mitt arbete går jag regelbundet i handledning.
Jag följer Etiska Rådets riktlinjer och jag har tystnadsplikt

Humanova-elever är varmt välkomna! Jag jobbar regelbundet med elever och försöker reservera ett antal platser varje termin.

MOTTAGNINGEN
Vi lever i en tid där många upplever att tempot bara ökar. Man är ständigt på väg, ständigt igång, ständigt i ”prestations-mode”.
All personlig utveckling fodrar ett avstannande, en inbromsning.
Här är du välkommen in i en lugn och fredad zon i en miljö som förstärker och främjar det arbete vi ska göra tillsammans.
Mottagningen ligger i vackra lokaler omgiven av en härlig trädgård med naturreservatet som närmsta granne.

Det finns även möjlighet att boka' möte inne i stan på Luntmakargatan 52 eller över Video.

Typiskt första möte

Det är väldigt viktigt att du som klient känner att jag är rätt terapeut/coach för dig. Att du kan känna förtroende och tillit blir avgörande för hur väl terrapin/coahingen kommer att fungera för dig. Därför erbjuder jag första motet till ett "prova-på" pris på 600:- Du får berätta om din situation och vad du behöver och jag föreslår hur jag ser att vi kan gå vidare på bästa sätt. Därefter är det upp till dig att bestämma om du vill fortsätta därifrån.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.