Om Livily

Livily hjälper dig till rätt kontakt

Livily är till för dig som vill bli mer dig själv. Du längtar helt enkelt efter att leva det liv du innerst inne vill leva. Hos oss hittar du terapeuter och coacher samt kurser för dig som vill mer i livet. Ibland kan det handla om dig, om dina relationer eller varför inte om din relation till allt runt omkring dig. Eller kanske vill du växa bara för växandets skull. Sen är det ju så att då och då är det något i livet som och skaver och gör ont, då finns det förhoppningsvis rätt hjälp att få här.

Vi tror på att coaching, samtalsterapi eller psykoterapi bör vara lika tillgängligt och normalt som att gå till frisören eller till tandläkaren. Terapi är inte för vissa eller nödställda, vi tycker att samtal och självutveckling är viktigt och utvecklande för alla.

Livily ingår i HumaNova-gruppen du kan läsa mer om HumaNova här.

Vanliga frågor och svar

Så här fungerar det med kurser på Livily

Vill du växa och utvecklas som person samtidigt som du träffar nya människor, lär dig något nytt och/eller kanske upptäcker en ny plats?
Livilys kurser kombinerar möjligheten till nya upplevelser samtidigt som du utvecklas personligt. Under vägledning av kunniga lärare får du möjlighet att upptäcka nya sidor av dig själv, få insikter och verktyg för att kunna leva det liv du drömmer om och längtar efter. Vad du än väljer vet vi att du kan se fram emot en givande upplevelse, i sällskap med andra.

Våra kurser

Så här fungerar det med samtal på Livily

Vi på Livily tror att alla periodvis kan behöva samtal för att utforska tankar och känslor. Livily hjälper dig då att enkelt komma i kontakt med en terapeut eller coach nära dig. Genom att söka via postnummer eller ort rankas terapeuterna/coacherna efter närhet till just din position och du kontaktar dem sedan enkelt via ett formulär på respektive terapeuts profilsida. Det är endast terapeuten/coachen som kommer att se vad du skriver i kontaktformuläret. Flera av våra terapeuter erbjuder även stöd via telefon eller videosamtal.

Funderar du på vad du behöver? På vår Inspirationssida har vi samlat både tips och inspiration inför ditt samtal. Här hittar du även stöd i hur du kan tänka när du väljer terapeut eller coach.

Våra terapeuter och coacher

Livilys ek, livets träd

I Livilys grafiska profil finns eken med som en symbol för vår vision att alla skall ha möjlighet att leva det liv de innerst inne vill leva.

Ekens rika mytologiska historia finns beskriven sedan 1000 tals år tillbaka. Ekens symbolik är tydlig och samtidigt mångfacetterad. Men oftast är symboliken i linje med tanken om den stora ”kungen eller drottningen av träd.” Det är naturligtvis en symbol för styrka och uthållighet men eken är också associerad med ”livets träd”, vars rötter tränger igenom underjorden och dess grenar når till himlen.

Med ekens kraftiga höjd och styrka fungerar ek också som symboler för suveränitet och makt, såväl som rättvisa, ärlighet och mod. Eken är även ett lugnt och tryggt träd och en symbol för kommunikation och värme.

Vårt svenska namn ek kommer från det fornnordiska ordet –igja – som betyder vördnad.

Det forntida sanskritiska ordet "duir" gav upp orden för både "ek" och "dörr", vilket tyder på att eken fungerar som en öppning för större visdom, eller varför inte en ingång till den själsliga världen.

Snabbfakta om Livily

En värld där reflektion, självutveckling och meningsfullhet är tillgängligt i vars och ens liv.

Livily ger liv åt meningsfulla möten, när livet vill mer.

Livily är till för dig som vill bli mer dig själv. Du längtar helt enkelt efter att leva det liv du innerst inne vill leva. Hos oss hittar du på ett enkelt sätt terapeuter och coacher samt kurser för dig som vill mer i livet.