Vanliga frågor och svar

Nedan finner du de vanligaste frågorna och svaren. Om du inte hittar svaret på din fråga så går det bra att mejla oss på hej@livily.se

För dig som vill gå i samtal

Skriv in ditt postnummer eller ort på startsidan för att få en lista på de terapeuter och coacher som har sina mottagningar nära dig. Om du vill prata om något speciellt ämne så trycker du på ”avancerat sök” och trycker sedan i de ämnena som du vill prata om. Terapeuterna/coacherna som sitter på rätt kompetens i närheten utav dig kommer då att listas. Du kan även filtrera på yrkestitel och om du vill gå i par- eller individuell terapi eller om du endast söker onlinesamtal.

Tryck på den terapeut eller coach som du önskar komma i kontakt med. Längst ner på deras presentationssidor finns ett formulär som du fyller i för att komma i kontakt. Det är endast terapeuten/coachen som kommer att se vad du skriver i kontaktformuläret.
Efter att du fyllt i kontaktformuläret så kommer terapeuten/coachen att kontakta dig för att boka in en tid som passar för ert första samtal.

Du kommer inte att behöva skapa ett konto för att komma i kontakt med en terapeut eller coach.

Nej, det är det inte. Efter att du fyllt i kontaktformuläret så kommer terapeuten/coachen att höra av sig till dig för att boka tid. Om du redan bokat tid med någon annan terapeut/coach eller om du helt enkelt inte längre vill gå i samtal så är det bara att tacka nej till föreslagna tiderna.

Priserna kan variera. Du ser priset på terapeutens/coachens presentationssida. Om priset inte står på profilsidan så kan du fylla i kontaktformuläret och be om prisuppgifter. Det kostar inget att fylla i ett kontaktformulär och du binder inte upp dig till något.

Terapeuten/coachen fakturerar dig för samtalen. Livily tar inte betalt för samtalen, varken av klient eller terapeut/coach.

Nej, det gör det inte men terapisamtal gäller inom friskvårdsbidraget.

Stäm alltid av med terapeuten/coachen innan ert första möte. En session brukar vanligtvis vara 55 eller 90 minuter.

För dig som vill veta mer om Livily

Livily är till för dig som vill bli mer dig själv. Du längtar helt enkelt efter att leva det liv du innerst inne vill leva. Hos oss hittar du på ett enkelt sätt terapeuter och coacher samt kurser för dig som vill mer i livet.

På Livily tror vi att coaching, samtalsterapi eller psykoterapi bör vara lika tillgänglig och så normalt som att gå till frisören eller tandläkaren. Terapi är inte för vissa eller nödställda, vi tycker att samtal och självutveckling är viktigt och utvecklande för alla. Livily ägs av HumaNova Utbildning AB. Du kan läsa mer om HumaNova på deras hemsida www.humanova.com

Vår integritetspolicy och hur vi behandlar dina personuppgifter finner du här.

En värld där reflektion, självutveckling och meningsfullhet är tillgängligt i vars och ens liv.

Livily ger liv år meningsfulla möten, när livet vill mer.

Namnet Livily (uttalat Liv-i-ly på svenska) kom till när Evelina den kreativa finurlade på namn. Vi ville skapa vårt eget namn utan att exkludera något eller någon. Vi ville ha ett namn som fokuserade på Livet och hur underbart (Lovely på engelska) och Livligt (Lively på engelska) det kan vara. Satte vi ihop liv med lovely & lively så fick vi Livily.

För dig som är intresserad av kurser

Avbokning görs skriftligen till hej@livily.se senast 14 dagar innan kursstart. Vid avbokning senare än 14 dagar innan kursstart debiteras hela kursavgiften.

Det brukar inte vara något problem att ta igen de missade tillfällena vid en annan kursstart. Kontakta oss på hej@livily.se för att säkerställa och så att vi kan informera kursledaren.

Hör av dig till hej@livily.se så hjälper vi dig.

I varje kursavgift ingår té, kaffe och material. Lunch eller middag kan medtas eller köpas på restauranger i närheten. Om lunch eller middag ingår i kursavgiften så står detta på kurssidan samt i bekräftelsen du får efter anmälan.

Kontakta oss på hej@livily.se så kikar vi på det tillsammans.

Kursavgiften kan betalas på två olika sätt: faktura eller kortbetalning.
Väljer du faktura så är det Collector Bank som skickar ut din faktura. Har du digital brevlåda (Kivra) så kommer fakturan hit.

Vid faktura frågor går det bra att kontakta Collector Bank här.
Vid andra betalfrågor går det bra att kontakta oss på hej@livily.se

Kontakta oss på hej@livily.se så kikar vi på det tillsammans. Skriv gärna i mejlet om du önskar att vi ringer upp dig.

För dig som är samtalsterapeut/coach/psykolog

Kul att du är intresserad! Skicka iväg ett mejl till hej@livily.se så hjälper vi dig skapa en profil. Vi kan komma att vilja se utbildningsintyg med mera.

Du som är utbildad coach, samtalsterapeut eller psykolog. Kontakta oss på hej@livily.se om du är intresserad av att skapa en profil på Livily.

Filtreringen sker på postnumret till din mottagning. Desto närmre din mottagning ligger klientens postnummer, ju högre upp rankas du när klienten skriver in sitt postnummer på startsidan. Kontakta oss gärna på hej@livily.se så berättar vi mer.

Efter att vi satt upp en profil till dig så kommer du att få inloggningsuppgifter till din presentationssida. Där kan du fylla i information om dig själv samt ladda upp en bild. En film på hur du fyller i dina uppgifter skickas även till dig så snart vi satt upp en profil till dig.

Du fakturerar för samtalen du har. Livily tar inte betalt per samtal.

Det kostar 1100 SEK exkl moms per år. Du faktureras årsvis.

Skriv in din mejladress här. Du kommer få ett mejl med ett nytt lösenord. Observera att mejlet kan hamna i skräpposten.

Videosamtal får man bjuda in till utanför Livilys plattform. Det finns bra system så som Skype eller Zoom. Kontakta oss gärna på hej@livily.se om du vill ha ytterligare förslag på bra videosystem.

Tråkigt att höra! Notera att detta avtal löper årsvis. Önskar du avsluta denna tjänst måste det göras via mail senast 14 juni. Frågor angående din presentation och ev. uppsägning görs till hej@livily.se

Skicka ett mejl till hej@livily.se så hjälper vi dig. Om du önskar att vi ringer upp så går det bra att skriva det i mejlet så ringer vi vanligtvis upp inom någon timme.

Fyll i formuläret nedan om du vill synas på Livily

Abonnemanget kostar 1100 SEK exkl. moms per år och faktureras årsvis.

Livilys shop

Din vara packas och skickas senast två arbetsdagar efter lagd order. Du kan räkna med att få din leverans inom fem arbetsdagar. Läs mer om köpvillkor här.

Mejla oss på hej@livily.se så skickar vi all information till dig.

Mejla oss på hej@livily.se så kikar vi på vad som kan ha hänt.

För dig som är kursledare

Kul att du vill synas på Livily! Kontakta oss på hej@livily.se och presentera din kursidé till oss. Vi bollar gärna idéer med dig.

Alla kurser på Livily är inom personlig utveckling.
När vi får in ett förslag på en kurs så gör vi en bedömning om kursen passar Livilys målgrupp.

Ja, det har vi. Vi har tre fina lokaler i Stockholm samt en i Göteborg och en i Lund. Kom gärna förbi om du är i krokarna. Kontakta oss på hej@livily.se så ser vi till att någon är på plats.

Det kan vi bolla tillsammans men vi brukar föreslå max 20 deltagare per kurstillfälle.

Hittade du inte svaret på din fråga?

...då får du jättegärna kontakta oss!
Vill du att vi ringer upp dig? Mejla och be oss ringa upp så slår vi en pling, vanligtvis inom några timmar.
Det går också bra att ställa frågor till oss på våra sociala medier. Sök på Livily.se på Facebook eller Instagram så möts vi där.

Mejla oss