Magdalena Dubiel

Magdalena Dubiel

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Dag Hammarskölds väg 13, 752 37 Uppsala
Jag tar även emot klienter i Stockholm

Svenska

Om mig

Jag erbjuder samtalsterapi och coaching för dig som behöver komma ett steg vidare på din livsväg. Att gå i samtal är läkande och utvecklande och kanske är det ditt livs investering att få ordning på tankar och känslor när livet känns svårt.

Erfarenhet

Jag är diplomerad samtalsterapeut och coach i psykosyntes med en steg 1- utbildning i integrativ psykoterapi. Jag har tidigare arbetat med kommunikationsfrågor och har mångårig erfarenhet av att coacha och vägleda människor inom arbetslivet att nå sina mål. Att arbeta med psykosyntesen som grund ger ytterligare verktyg för både mig och mina klienter att hitta rätt, att komma lite djupare på vägen till att nå sin fulla potential.

Arbetssätt

Jag arbetar med samtalet som grund för att skapa medvetenhet om din historia, din längtan, dina mål eller de livsstrategier som står i vägen för din utveckling. Andra metoder t ex meditation, målning, mindfulness och gestaltövningar kompletterar processen och kan ge en större medvetenhet och en väg in i ditt inre som annars är svårt att få tillgång till. Jag väver även in andra terapimetoder såsom ACT, KBT och schematerapi vid behov.

Typiskt första möte

Vid det första mötet lär vi känna varandra och jag berättar mer om hur jag arbetar. Du får berätta din historia och vi fastställer ett syfte med coachningen eller terapin och hur vi går vidare. Det kan vara via telefon, på min mottagning eller online, vi utgår ifrån vad som passar dig.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.