Terapeuter online

Samtal online med en terapeut

Vill du gå i terapi på distans? Nedan listar vi terapeuter i online. Tryck på en terapeut för att läsa mer om terapeuten samt för att komma i kontakt.

Veronica Malm

Veronica Malm

Samtalsterapeut, Parterapeut & Samtalscoach

Kanske är du mitt i en kris och upplever att allt gungar under dina fötter? Eller bär du på en längtan efter något mer och undrar om du är på rätt plats i livet? Oavsett vad är du varmt välkommen att kontakta mig!

Eva Widenfalk

Eva Widenfalk

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Bär du på en längtan efter förändring? Vill du utforska dina möjligheter att hitta din inre styrka, utvecklas, ta nästa steg och komma vidare?

Ellinor Björk

Ellinor Björk

dpl. Samtalsterapeut, Beteendevetare, leg.lärare

Psykosyntesterapeut med erfarenhet av vuxna, såväl som barn-och unga.

Catrin Kihlborg

Catrin Kihlborg

Samtalsterapeut, steg 1 psykoterapeut samt parterapeut

I terapi med mig kommer vi lyssna till hela dig, både ditt känsloliv, ditt intellekt men också din kropp och vad den berättar för oss. Vi kommer jobba kognitivt, med trauma healing och med psykosyntes, med praktiska övningar och guidade meditationer. Vi kommer skapa ett utrymme där det handlar om dig och dina behov, vad som hindrar dig och vad du behöver ta dig igenom för att möta dig själv i din framtid, som den du vill vara.

Lotta Bringlöf Pedersen

Lotta Bringlöf Pedersen

Samtalsterapeut, Parterapeut & Samtalscoach

Tillsammans utforskar vi dina önskningar och behov och tittar på dina möjligheter till förändring.

Sanna Jönsson Käll

Sanna Jönsson Käll

ACT-terapeut, COach, Parterapeut

Du kan träffa mig när du fastnat i ett mönster, upplever hinder, sorg eller förlust eller behöver finna vägen framåt under en kritisk period i livet. När du helt enkelt söker förändring i tillvaron. Reducerat pris till studerande på HumaNova.  

Kirsi Beiming

Kirsi Beiming

Samtalsterapeut

Längtar du efter något? Känner du en saknad efter något? Vill du utforska det? Vi möts i ett rum där det råder trygghet, empati, värme och en tillåtande atmosfär.

Carolina Ståhlsten

Carolina Ståhlsten

Samtalsterapeut

Samtalsterapi, coachning, mindfulness, yinyoga - alltid anpassat efter just dig och dina behov. Empati, närvaro, en prestigelös attityd och respekt för den unika individen är mina ledord, både i terapirummet och i livet i stort.

Elise Antman

Elise Antman

Samtalsterapeut, par- & relationsterapeut och samtalscoach

Min ambition är att möta dig med respekt och acceptans som den du är, med din problematik och där du befinner dig i livet. Varmt välkommen att boka ett första förutsättningslöst möte!

Åsa Tomczyk

Åsa Tomczyk

ACT-terapeut, samtalsCOACH & sorgbearbetning

Välkommen att kontakta mig för terapi, coaching, parterapi, Sorgbearbetning eller förlåtelseprocess. Jag hyr rum på HumaNova och elever från HumaNova erbjuder jag reducerat pris och kan boka sessioner i anslutning till lektionen.

Helene Kindstedt

Helene Kindstedt

Samtalsterapeut & parterapeut

"…Tanken är inte att förändra oss själva eller varandra. Tanken är att bära oss själva med de känslor och behov vi har." Jag tar emot individer och par i samtal. Ibland handlar samtalen om arbetsliv, utmanande relationer & föräldraskap, kris, sorg eller om medberoende. Att få möta sig själv på ett nytt sätt under trygga former skapar möjligheter att läka & utvecklas. Jag vill skapa det rummet för dig/er.

Lena Forsell

Lena Forsell

AUKTORISERAD Samtalsterapeut och Handledare i Psykosyntes

Terapi som en frigörelseprocess för att bli den du innerst inne är.

Mino Mehvar

Mino Mehvar

KBT-teRAPEUT, ACT-TEREAPEUT, SAMTALSTERAPEUT

Hos mig kan du få hjälp med att öka din livskvalitet och få ett bättre välmående! Tillsammans hittar vi nya verktyg och strategier som du kan använda dig av, för att kunna leva ett mer meningsfullt liv utifrån dina värderingar. Vi hjälps åt med att hitta nya och mer gynnsamma sätt att hantera dina utmaningar på. Jag erbjuder samtal på svenska, engelska, spanska och persiska. Varmt välkommen till mig!

Anna Järkestig

Anna Järkestig

AUKTORISERAD Samtalsterapeut & Samtalscoach

Jag är auktoriserad (kvalitetsstämpel) samtalsterapeut i psykosyntes på heltid sen 2012. Steg-1 i integrativ psykoterapi samt vidareutbildad inom ACT och Compassion-fokuserad terapi mm. Mottagning med centralt, lugnt läge. Varmt välkommen!

Anna Nörby Gennerud

Anna Nörby Gennerud

Samtalsterapeut

Hoppfull samtalsterapeut och människa som vill bidra till att fler kan leva i frid och fred. Välkommen!

Victoria Jäderberg

Victoria Jäderberg

Samtalsterapeut & SAMTALSCOACH, Sorgbearbetning, Mindfulness

Känns det som om det skaver inombords? Tillsammans kan vi utforska dina livsfrågor för att nå insikt och självförverkligande. Mottagning finns i Danderyd och Sthlm City/Kungsholmen.

Bee Thufvesson

Bee Thufvesson

Samtalsterapeut & Samtalscoach

I allmänhet är en session med mig en kombination av dialog och läkande meditation, vilket skapar ett renare flöde och öppnar upp för nya vägar i det inre.

Anne Lindwall

Anne Lindwall

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Är du i kris får du hjälp med att hantera din situation och se den ur olika perspektiv samt vad som är din och andras vilja.

Line Glimt Jensen

Line Glimt Jensen

Samtalscoach

Jag stöttar dig i att hitta den kraft och styrka som ger dig frihet att vara den du är – och leva det liv du vill.

Sandra Linnéadotter

Sandra Linnéadotter

samtalsterapeut, Par-och relationsTerapeut

Vilse i livet? Förstå dig själv och dina relationer bättre? Utforska och upptäcka din potential? Välkommen till en inre utvecklingsresa! (Lägre pris för dig som är elev på HumaNova)

Tina Ottosson

Tina Ottosson

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Vad vill just DU ha hjälp med? Varje människa har en berättelse och det finns så mycket möjligheter och styrkor hos varje individ.

Katarina Ehn

Katarina Ehn

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Jag erbjuder samtalsterapi eller coaching för dig som längtar efter personlig utveckling och förändring av tankar, känslor och beteenden.

Kerstin Isakson

Kerstin Isakson

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Har du en känsla av att sitta fast i gamla mönster? När blev du genuint sedd och lyssnad på senast? Oavsett Ditt skäl till att söka samtalsstöd, är min drivkraft att erbjuda engagemang och kunskap till din personliga utveckling. Jag finns på Söder och i Sickla.

Åsa Kramers-Edlund

Åsa Kramers-Edlund

Samtalsterapeut, PARTERAPEUT & Samtalscoach

Jag hjälper dig att plocka fram din vilja och handlingskraft till den förändring du längtar efter. Allt från relationer, jobb, självkänsla, tankar som hindrar, livet i stort. Målet är att du ska få ökad livskvalitet och kontakt med din potential.

Kristin Päeva

Kristin Päeva

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Du leder, jag följer och stöttar.

Lena Onborg

Lena Onborg

Samtalsterapeut

Hur mår du, egentligen? Hur har du det med ditt inre välbefinnande?

Magdalena Berg

Magdalena Berg

Samtalsterapeut, PAR- & Relationsterapeut, coach och handledare

Mitt främsta fokus är att hjälpa människor att leva utifrån sin inre önskan och att bättre ta tillvara på sin potential. Lär dig leva ditt liv så som du vill inte som du lärt dig.

Emma Björs

Emma Björs

Samtalscoach

Sonja Melchior

Sonja Melchior

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Jag hjälper kvinnor att stärka sin självkänsla så att de kan känna inre trygghet och stabilitet, inse att de är värdefulla precis som de är samt ha modet, kraften och viljan att styra livet i önskad riktning. Varmt välkommen!

Kerstin Bergenfjord

Kerstin Bergenfjord

dipl. Samtalsterapeut, dipl. handledare, dipl. Samtalscoach

Har du funderingar kring livets viktiga områden LOVE, WORK & PLAY? Vill du befria dig från yttre och inre hinder? Tillsammans tar vi ut riktningen för att du ska kunna leva det liv du vill leva.

Jennie Ståhl

Jennie Ståhl

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Jag möter dig i trygga samtal där vi skapar en djupare förståelse för vem du är och vad du vill med livet. Välkommen

Henrik Lindeberg

Henrik Lindeberg

Samtalsterapeut; Certifierad COACH; PARtERAPEUT;

Med kärlek, engagemang och med en helhetssyn på ditt liv är jag med dig på din inre resa mot att bli den Du är och få tillgång till din fulla potential. Jag möter dig där du är och och stöder dig i ditt arbete att finna en väg framåt mot ökad självkännedom och en bra balans.

Magdalena Dubiel

Magdalena Dubiel

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Jag erbjuder samtalsterapi och coaching för dig som behöver komma ett steg vidare på din livsväg.

Eva Swede

Eva Swede

Samtalscoach & Samtalsterapeut

Vill du följa din längtan med Glädjefylld Vilja? Utveckla dig själv, din kommunikation, dina idéer, ditt ledarskap eller ditt företagande? Jag följer dig en bit på vägen.

Camilla Cederquist

Camilla Cederquist

Samtalsterapeut

Jag arbetar utifrån ett salutogent perspektiv- fokus positiva faktorer, i en tillåtande och lyhörd atmosfär! Ett första Prova-på-samtal 30 min hos mig kostar alltid 200:-, därefter 750:-/50 min, 950:-/ 80 min på mottagningen. 650:-/ 50 min nätet.

Gisela Svedin Lindén

Gisela Svedin Lindén

Par - relation och samtalsterapeut

Välkommen att kontakta mig om Du/Ni önskar stöd i samtal, terapi eller coaching.

Therese Uppsäll

Therese Uppsäll

KBT-TERAPEUT

Klienter uttrycker ofta sin uppskattning över mitt aktiva lyssnande och förmåga att förstå deras problem. Jag brukar kunna hjälpa människor som t ex, lider av oro, ångest, ältande/neg. tankar & problematiska känslotillstånd

Carina Larsson

Carina Larsson

Samtalsterapeut, coach & handledare och bild- och symbolpedagog

Välkommen till terapi om du behöver hjälp ur en kris, sorg, stress, oro, ångest eller om du vill utveckla dig själv! Välkommen för coaching om du har ett mål du vill uppfylla! Välkommen om du är yrkesverksam på handledning!

Tiina Cosmo SamtalsRo

Tiina Cosmo SamtalsRo

Samtalsterapeut/Coach /parterapeut

Tid för reflektion med dig själv i fokus! Skapa mer inre harmoni och balans. Våga lita till dig själv och kliva ur trygghetszonen. Hitta dina dolda styrkor. Med lugnt och varsamt sätt stöttar jag dig i processen framåt och tillsammans utforskar vi dina möjligheter.

Lena Björnholm

Lena Björnholm

Samtalsterapeut och mindfulnessinstruktör

Hej! Hos mig kan du få hjälp vid stress, utmattning, dålig självkänsla, trauman, mobbing, depression, ångest, svartsjuka, skuld/skam, högkänslighet m.m. Rabatt för ungdom/pensionär. Välkommen!

Pia Rudolvf

Pia Rudolvf

Samtalsterapeut

Hos mig kan du känna dig trygg att prata om dig själv och kanske berätta dina djupaste hemligheter som du vill släppa för att komma vidare i ditt liv.

Susann Sjöbom Steiger

Susann Sjöbom Steiger

Samtalsterapeut, Certifierad coach, BEteendevetare (LEDARSKAP/Relationer/hållbart arbetsliv/Karriär/UTmattning/medberoende)

Är du nyfiken att påbörja din inre resa? Jag hjälper dig att hitta hem till dig själv, upptäcka och utforska fler sidor hos dig och hitta nya stigar på din livsresa. Allt för att du ska blomstra och få tillgång till hela din härliga kraft. 🌸

Eva-Lena Knutsson

Eva-Lena Knutsson

Samtalsterapeut, PARTERAPEUT & Samtalscoach

Vid livskriser, stress eller en längtan efter att få större förståelse för dina inre hinder och få verktyg att ta dig ur de mönster du skapat- möter jag dig med empati och ett professionellt kunnande. Välkommen för individuell terapi eller parterapi. I warmly welcome english speaking clients.

Charlotte Bark Andersson

Charlotte Bark Andersson

Samtalsterapeut, parterapeut & Samtalscoach

Fokus på dig och dina behov i en tillitsfull atmosfär. Vi utforskar vem du är nu och vem du vill vara. Kanske behöver du hjälp att hantera svåra känslor, beteenden eller relationer. Varmt välkommen!

Carita Jonsson

Carita Jonsson

Samtalsterapeut (individ och PAr/RELATION), coach, handledare i sorgebearbetning

Hitta dina redskap för att leva som du vill och förstå dig själv och andra bättre - via samtalsterapi, coachning eller sorgebearbetning.

Leila Berntsson

Leila Berntsson

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Står du i ett vägskäl i livet? Behöver du reflektera över din livssituation?

Anette Berggren

Anette Berggren

parterapeut & samtalsTErapeut

Jag tror på människans potential, om att leda sig själv inifrån och ut och att på så sätt leva ett rikt och meningsfullt liv.

Sanna Stenborg

Sanna Stenborg

Samtalsterapeut

Ditt välmående är viktigt, jag finns som stöd vid din sida när du är i behov av förändring och behöver komma vidare eller kanske hitta tillbaka till dig själv. Mycket varmt välkommen att höra av dig!

Susanne Granli

Susanne Granli

Samtalsterapeut, HANDLEDARE & certifierad coach. LÄRARE PÅ HUMANOVA.

Vi är alla unika och jämförelse är omöjligt. Det är mer intressant att titta potentialen hos varje individ. Se på vad som begränsar och hitta tillbaks till sitt sanna jag.

Stella Kolberg

Stella Kolberg

Samtalsterapeut

Som samtalsterapeut erbjuder jag individuell psykoterapi inom psykodynamisk inriktning. Vi skapar tillsammans en plats och ett tillfälle där vi arbetar med vad just du kommer med.

Lisa Malkki

Lisa Malkki

AUKTORISERAD Samtalsterapeut, Samtalscoach, par & relationsterapeut SAMT HANDLEDARE

Jag vill att du ska veta att vad det än gäller så är du varmt välkommen att höra av dig till mig.

Linnéa Hellström

Linnéa Hellström

Samtalsterapeut & Samtalscoach

" Att prata om det som är svårt kan vara ett första steg mot att bryta mönster". (Elever från HumaNova och övriga studenter får reducerat pris 750kr).

Jonas Benjaminsson

Jonas Benjaminsson

Samtalsterapeut

Ibland kan det vara skönt att ha någon att tala med. Beroende på våra erfarenheter tacklar vi de utmaningar vi möter på olika sätt. Ibland är det saker som blir kvar hos oss. Det kan handla om en känsla i magen som inte vill försvinna eller ett problem som känns svårlöst.

Malin Hedlund

Malin Hedlund

Samtalsterapeut

Ibland kan vi behöva hjälp med att förstå oss själva och uppskatta vårt eget värde. Med empatisk och trygg guidning får du utforska händelser och relationer i ditt liv, öka din medvetenhet och hitta nya vägar. Rabatterat pris till studenter t.ex. på Humanova.

Susanne Siggelin

Susanne Siggelin

Samtalsterapeut

Jag möter dig, dina tankar, känslor, frågor och behov med respekt och ödmjukhet. Tillsammans hittar vi sätt för dig att leva ditt liv med lite mer glädje, självkänsla, självinsikt, inre styrka och harmoni.

Carin Håkansson

Carin Håkansson

SAMTALSTERAPEUT & Samtalscoach

Varmt välkommen 🦋 att boka ett samtal med mig! Jag är här för dig :) Pris: 600 kr/session Jag tar emot både i Malmö och Lund.

Sara Wallenstam

Sara Wallenstam

Samtalsterapeut, Coach, par- & Relationsterapeut

Det finns tillfällen i livet när vi kan behöva stöd och vägledning. Jag finns här för dig när du är redo. Tillsammans hjälps vi åt för att hitta din inre motivation till förändring. Varmt välkommen!

Catrin Sandman

Catrin Sandman

Samtalsterapeut, Samtalscoach & sorgbearbetning

Att gå i terapi läker inte bara sår, det kan även öppna upp en hel värld av självkännedom som tidigare varit stängd. Oavsett anledning finns jag här- för coachning eller terapi. Rabatt för studenter!

Carolina Svedberg

Carolina Svedberg

Samtalsterapeut & yogaterapeut

Integrativ Samalsterapeut, Kroppsorienterad terapi, Yogaterapi, Par- och Relationsterapeut

Martina Mossberg

Martina Mossberg

Samtalsterapeut & SAMTALSCOACH

Kanske funderar du över vad som är meningen i livet? Kanske är du i en livskris, skilsmässa eller sorg? Kanske strular det på jobbet eller i relationer? Kanske känns livet trist och tråkigt? Välkommen till mig! (reducerat pris för elever på HumaNova)

Birgitta Linder

Birgitta Linder

Samtalsterapeut, Parterapeut & Samtalscoach

Jag guidar, stöttar och ger dig trygghet. Vi arbetar tillsammans så att Du/Ni kan känna inspiration att gå vidare mot helhet och harmoni.

Åsa Fröberg Ek

Åsa Fröberg Ek

Dipl. SAMTALSTERAPEUT & Dipl. SAMTALSCOACH

Trygga samtal under tystnadsplikt när du söker lättnad, utveckling, bearbetning eller bara behöver få bli hörd och sedd en stund. I centrala Stockholm eller Upplands Väsby. Läs mer på www.iremia.se. Varmt välkommen!

Lizzie Zackrisson Hellner

Lizzie Zackrisson Hellner

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Det krävs mod att lyssna inåt till sina innersta känslor och behov.

Maria Arhusiander Rojas

Maria Arhusiander Rojas

ACT terapeut, samtalscoach och SORGBEARBETNING

Lycka är att leva ett rikt och meningsfullt liv, där du är villig att uppleva alla slags känslor.

Anki Bromert

Anki Bromert

Parterapeut & Samtalsterapeut

I terapirummet är det viktigt med tillit, respekt och trygghet.

Jenny Hellström Ruas

Jenny Hellström Ruas

Samtalsterapeut

Vart du än befinner dig i livet så möter jag dig där. Jag ger dig vägledning, värme och en trygg plats att landa på för mer klarhet och ro inombords.

Alla terapeuter och coacher