Sandra Linnéadotter

Sandra Linnéadotter

samtalsterapeut (och under utbildning till ParTerapeut)

Hornsbruksgatan 9 nb, 117 34 Stockholm

Svenska

Om mig

Min passion är mötet mellan människor och kontakten dem emellan. Längs min egen livsväg har jag insett att jag kommer allra bäst till min rätt när jag får arbeta med samtal och dialog som verktyg. När jag får vara en guide på vägen för någon annans utveckling, framtid och potential. Psykosyntesen som grund för mitt arbete i terapirummet är en given väg för mig - en terapiform som är holistisk och lösningsfokuserad i synen på hur vi människor fungerar. Som fokuserar på vår inneboende potential. Som ser att våra svårigheter och hinder i livet alltid rymmer möjlighet till utveckling och förändring.

Min erfarenhet och absoluta övertygelse är att en ökad medvetenhet om våra tankar, känslor och behov fundamentalt hjälper oss att må bättre, ha välfungerande relationer och lättare kunna leva i enlighet med det vi tycker är viktigt och värdefullt i våra liv. Som terapeut arbetar jag utifrån övertygelsen om att varje litet steg som är i linje med våra hjärtan bidrar till välmående, mening och syfte i våra liv.

Hos mig kommer du till ett tryggt rum där du möts med empati, tålamod och tillit till just din process. Min roll är att stödja dig i din förståelse för vem du är, vilka behov du har och hur du hittar vägen till det du vill. Tillsammans utforskar vi det som just du vill och behöver.

Arbetssätt

Ett samtal är ca 50 min och i början kan det vara bra att ses en gång i veckan. Beroende på dina behov kan det sedan variera från att fortsätta en gång i veckan till att ses varannan vecka och kanske ännu glesare mot slutet. Det är alltid dina behov som styr.

Vanliga inslag i våra samtal är olika typer av situationsanalyser och visualiseringsövningar. När det är lämpligt kommer du också att få hemuppgifter mellan gångerna. Det kan t. ex. vara att kartlägga situationer eller göra olika övningar. All egentlig förändring i ditt liv är det som du gör mellan sessionerna!

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.