Sara Wallenstam

Sara Wallenstam

Dipl. Samtalsterapeut, Coach, par- & Relationsterapeut

Vallgatan 17, 411 16 Göteborg

Svenska

Om mig

I år är det 15 år sedan jag började min egen inre resa för att förstå mer om mig själv. Jag var i början av mitt vuxna liv och hade svårt att sätta gränser. Jag ville vara alla till lags. Orken och energin var påväg att ta slut och jag kände mig otillräcklig hur jag än slog knut på mig själv. Jag förstod att jag behövde göra något. Något för bara mig. Det blev början till där jag är idag.

Jag är i grunden utbildad civilekonom men kände efter några år bakom datorskärmen att det inte var rätt plats för mig. Jag drivs av att hjälpa och inspirera andra på samma sätt som jag själv fått hjälp och stöd i min utveckling. Om jag kan bidra med, om så bara en liten del av det jag själv lärt mig genom åren, är jag tacksam.

Varmt välkommen att höra av dig till mig för en första kontakt.

Pris: 850 kr/timma (rabatterat pris till dig som studerar)

Erfarenhet

Idag arbetar jag som Diplomerad samtalsterapeut, coach samt Par- & Relationsterapeut. Utöver min pol.mag från Göteborgs Universitet har jag läst 4 år på HumaNova i Göteborg och i Stockholm. Jag är även Certifierad Handledare i Sorgbearbetning via Svenska Institutet för Sorgbearbetning i Stockholm.

Arbetssätt

Mitt arbetssätt grundar sig på psykosyntesen. En terapiform med en humanistisk syn, där tilltron till människans inre potential och förmåga till förändring är centrala begrepp. Psykosyntesen ser till det friska hos varje människa där kropp, själ, tankar och känslor är nära sammanlänkade. Jag använder mig bland annat av metoder så som KBT, ACT (Acceptance and Commitment Theraphy) och self-compassion (självmedkänsla), schematerapi och mindfullness i mitt arbete tillsammans med mina klienter.

Typiskt första möte

Under vårt första möte sitter vi ner tillsammans och du får möjlighet att berätta om dig själv och din livssituation. Kanske har du tankar och funderingar som du önskar få svar på. Jag gör alltid mitt yttersta för att möta dig där du är och utifrån det du behöver just nu. Vi träffas på min mottagning på Vallgatan 17 i centrala Göteborg, eller via videosamtal online.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.