Åsa Tomczyk

Åsa Tomczyk

ACT-terapeut, samtalsCOACH & sorgbearbetning

Skeppsbron 32, 111 30 Stockholm

Svenska

Om mig

För mig tog livet en vändning och jag kom till insikt att vilja göra mer, göra något meningsfullt som jag själv tror på och trivs med! Jag valde då att utbilda mig till samtalsterapeut med inriktning ACT som är en evidensbaserad metod. Det finns många olika former av terapier/KBT men ACT blev självklart för mig. Det handlar om ett förhållningssätt där vi lyfter fram balansen mellan acceptans och förändring samt ett inre perspektivtagande som jag tror på. Alla har vi stunder i våra liv då vi verkligen kämpar. Och med mina egna erfarenheter och min starka drivkraft av att göra skillnad möter jag mina klienter med stor empati och respekt.

Jag har en 4-årig utbildning som diplomerad samtalsterapeut med inriktning ACT - Acceptans Commitment Therapy (Steg 1) och är diplomerad samtalscoach på senior practitioner nivå enligt EMCC. Jag är certifierad handledare i Sorgbearbetning och Förlåtelseprocessen.
Jag erbjuder kort- och långtidsterapi, parterapi, coaching för privatpersoner och chefer. Sorgbearbetning och Förlåtelseprocessen, individuellt eller i grupp.

Erfarenhet

Min tidigare arbetslivserfarenhet är att jag under 16 år arbetat med reklam och marknadsföring i större organisationer, både statligt och i privata bolag, mina senaste 6 år som marknadschef. Jag har erfarenhet av ledarskap, strategier, ledningsgruppsutveckling samt att leda i förändring.

Mötet med människor är min drivkraft, jag bestämde mig för att byta bana i livet och började studera på HumaNova 2017-2020. Basutbildning i Psykosyntes, coachutbildning- och samtalsterapeut med inriktning ACT - Acceptans and Commitment Therapy. År 2020 har jag även gått Certifieringskurs som handledare i Sorgbearbetning på Svenska Institutet för Sorgbearbetning i Stockholm samt utbildad handledare i Förlåtelseprocessen av psykologen Barbro Holm Ivarsson.

Jag erbjuder kort- och långtidsterapi, parterapi, coaching för privatpersoner och chefer. Sorgbearbetning och Förlåtelseprocessen, individuellt eller i grupp.

Arbetssätt

Jag erbjuder kort- och långtidsterapi, coaching för enskilda, parsamtal, Sorgbearbetning och förlåtelseprocesser. Vi arbetar tillsammans med det du kämpar med. Du kommer att få hjälpsamma verktyg och övningar.

Typiskt första möte

Första gången vi ses lyssnar jag till din berättelse, du får beskriva vad du upplever är slitsamt och vad du känner inte fungerar, stort som smått. Tillsammans kommer vi fram till vad du vill fokusera på i våra kommande samtal. Du bestämmer hur ofta du vill ses och vad som känns okej för dig.
Jag har tystnadsplikt och är medlem i Psykosyntesförbundet och har handledning.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.