Eva Swede

Eva Swede

Samtalscoach & Samtalsterapeut

Dorpatsvägen 18 12237 Enskede
Mallorca

Svenska och Engelska

Om mig

Vill du bli fri och stark och känna glädjefyllda vilja? I den du är och i det du gör?
Låt mig följa dig en bit i livet - från inre ledarskap till att nå egna och gemensamma mål. Jag stödjer dig i att utveckla dig själv, dina relationer, dina idéer, ditt ledarskap, ditt företagande eller att hantera din stress.

Som person är jag en nyfiken, engagerad och är bra på att se och identifiera livsmönster och skeenden. Samtidigt har jag hög integritet. Jag är Diplomerad samtalscoach och Diplomerad samtalsterapeut med Psykosyntes som grund, utbildad på HumaNova och fortbildar mig kontinuerligt. Driver mitt företag i Stockholm och på Mallorca.

Erfarenhet

Erfaren coach, utbildare och förändringsledare för företagare, innovatörer, chefer, medarbetare och kulturarbetare samt vid karriärskifte och personliga utmaningar.

- Självledarskap, stresshantering, val och beslut, mod och personligt varumärke.
- Teamutveckling, chefskap och medarbetarskap, omställning och förändring.
- Strategier, innovations- och verksamhetsutveckling.

Driver Fri och Stark AB sen 2007 och tilldelades Huddinge kommuns Entreprenörskapspris 2014.
Har skrivit PUFF - Personlig utveckling för uppfinnare. Jag var tidigare ekonomi- och HR-chef på myndigheter och i företag. Har lång erfarenhet av att leda projekt och att utveckla ideell verksamhet.

Arbetssätt

Du får ett skräddarsytt stöd som utgår från dina behov. Jag lyssnar på dig och följer dig en bit på vägen mot dina mål. Hjälper dig kartlägga, känna in och analyserar. Utmanar dig samtidigt som jag använder min intuition. Är glad och kommunikativ med hög integritet. Jag erbjuder både coaching och terapi.

Inriktning på självledarskap, social arbetsmiljö, karriär, entreprenörskap, idéutveckling, dialog, nätverkande och personligt varumärke. Jag ger även processtöd till individ och organisation i form av coaching, mentorskap, ws, teameutveckling samt projektledning och affärsrådgivning.

Medlem i Psykosyntesförbundet, följer de etiska reglerna och har en ansvarsförsäkring.

Typiskt första möte

Första mötet är ett gratis kortare telefonmöte där du berättar om varför du tar kontakt med mig. Du talar om vad du söker, jag lyssnar, ställer frågor och tillsammans kartlägger vi dina behov och du ställer frågor. Vi pratar om syfte, mål, arbetssätt och vilken form av stöd som passar dig och jag berättar vad jag kan erbjuda. Jag erbjuder både coaching och terapi beroende vad du söker och behöver.

Sen avgör du om du har behov av min kompetens, har tillit till min person och vill anlita mig. Jag arbetar både med personliga och digitala möten samt per telefon.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.