Lizzie Zackrisson Hellner

Lizzie Zackrisson Hellner

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Rådmansgatan 54, 113 57 Stockholm

Svenska

Om mig

Det krävs mod att möta det som känns svårt i livet. Det krävs mod att lyssna inåt till sina innersta känslor och behov. Det krävs mod att komma i kontakt med sin egen sårbarhet och våga uttrycka den. Att lära känna sig själv är ett steg på vägen.
Jag erbjuder för Humanovas elever ett rabatterat pris.

Erfarenhet

Jag har varit verksam inom konstnärliga och kreativa yrken innan jag började min bana som samtalsterapeut. Jag upplever ofta att det ger mig många fördelar som terapeut.
I dag har jag mer än 10 års erfarenhet av att möta människor som är i behov av stöd.

Jag har alltid haft ett outtröttligt intresse för människans själsliv,
allt det som pågår inom oss alla men som inte alltid kommer till uttryck. Det är ett utforskande som kan ta oss ut på vindliga vägar. Att få följa med på det äventyret är ett privilegium som jag varje gång är djupt tacksam över att få vara en del av.

Arbetssätt

Jag tror på möten och samtal som förändrar. Ett bra samtal kan ge ett större perspektiv, en mer försonande inställning och en klarare utblick över sin tillvaro.
För att utforska dessa vägar krävs både nyfikenhet och mod. Jag är gärna tillsammans med dig på den resan.

Som Psykosyntesterapeut jobbar jag med verktyg som samtal, guidade meditationer, gestaltterapi, det skrivna ordet och andra kreativa övningar.

Typiskt första möte

När vi ses första gången lyssnar jag till din berättelse, var du befinner dig i livet och vad du upplever att du behöver få hjälp med. Utifrån det gör vi upp en plan om hur vi kan gå vidare.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.