Lisa Malkki

Lisa Malkki

Samtalsterapeut, Samtalscoach, par & relationsterapeut

Första Långgatan 20
413 28 Göteborg

Svenska

Om mig

Lisa heter jag och arbetar som samtalsterapeut, samtalscoach, par &relationsterapeut och även som handledare i sorgbearbetning.
En av mina tankar som din terapeut eller coach är att du ska ta kontrollen över ditt liv och bli den du är och inte den du lärt dig att vara.
Jag har valt att ge studenter rabatt.

Erfarenhet

Jag har jobbat med människor i över 25 år, både inom sjukvården och på senare år som samtalsterapeut, coach och par & relationsterapeut.
Jag har läst en 4-årig utbildning till diplomerad samtalsterapeut och samtalscoach i Psykosyntes samt till par & relationsterapeut på HumaNova i Göteborg. Jag har även gått en fördjupningskurs i ACT (Acceptance and Commitment Therapy), även den på HumaNova. Är också utbildad till certifierad handledare i sorgbearbetning.

Arbetssätt

Med terapiformer såsom ACT, KBT, Schematerapi och Gestaltterapi och med Psykosyntesen som grund utformar jag tillsammans med dig samtal, som passar just precis dig.
Med samtalet i fokus använder jag mig av olika metoder som anpassas efter dina behov, såsom visualiseringar, meditiation, mindfullness och bilder.
Jag jobbar bland annat mycket med viljan, vad DU vill och att du faktiskt kan välja. Vi utforskar också vilka behov som finns bakom dina känslor, självmedkänsla är också viktigt.
Vi tar med hela dig, din kropp, dina tankar, din själ och dina känslor.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.