Dekorativ vågdesign detalj
Kerstin Isakson

Kerstin Isakson

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Åsögatan 155, 116 32 Stockholm
Sickla strand 67, 131 34 Nacka

Svenska

Om mig

Jag är en jordnära person som tror på kraften i att vara ärlig inför sig själv.
Omsorg till sig själv är en grund för trygghet och livsglädje.

Anledningarna till att söka samtalsstöd är olika och personliga. Du kan ha en känsla av tomhet, oro, ångest, önskan att förbättra dina relationer, dålig självkänsla, kris, stress, osäkerhet i sociala situationer eller en längtan efter något annat.

Min drivkraft är att med närvaro, kunskap och engagemang erbjuda dig stöd i din personliga utveckling.

Erfarenhet

Jag är diplomerad samtalsterapeut efter en 4-årig yrkesutbildning, som inkluderar en basutbildning i integraktiv psykoterapi (steg 1). Jag är även diplomerad samtalscoach samt har grundkurser i motiverande samtal/MI och Mindfulness/MBSR.

Under många år har jag haft olika befattningar inom det privata näringslivet. Jag har ofta arbetat i grupp med fokus på förbättringsprocesser. Här beskrivs jag som trygg, omtänksam och engagerad. Ett frö grodde och en insikt växte, jag vill arbeta med att stötta människors utveckling. Numera är den drömmen en del av min vardag.

Arbetssätt

Mitt arbetssätt grundar sig på psykosyntesen som fokuserar på det friska i oss och lockar fram vår potential.

Människan är en helhet, bestående av kropp, tankar, själ och känslor. De olika delarna står i nära samspel med varandra. Hur det samspelet fungerar är avgörande för hur vi mår, både psykiskt och fysiskt.

Samtalen anpassas utifrån dig och ditt behov. Hos mig finner du en prestationsfri zon för nyfiket utforskande. Jag tror på individens förmåga att med stöd hitta sina egna vägar. Många små val gör tillsammans stor skillnad.

Psykosyntesen använder tekniker och metoder från KBT, ACT, schematerapi, symbolterapi och mindfulness.

Jag erbjuder även samtal i naturen nära Hellasgården i Nackareservatet. Där kan vi gå en sträcka som känns rimlig för dig medan vi samtalar. Det finns också möjlighet att slå sig ner och samtala eller tillsammans vara i tystnad för en stunds reflektion.

Typiskt första möte

Vi samtalar kring frågor som:
Var befinner du dig just nu i livet?
Vad är det som håller dig tillbaka från att leva det liv du önskar?
Vad behöver du utveckla för att ta nästa steg?

HumaNova-elever erbjuds samtalsterapi till reducerat pris.

Varmt välkommen!

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.