Kristin Päeva

Kristin Päeva

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Skeppsbron 32, 111 30 Stockholm
Promenadsamtal

Svenska, Estniska och Engelska

Om mig

Jag är diplomerad samtalsterapeut och coach i psykosyntes med en steg 1- utbildning i integrativ psykoterapi. Jag erbjuder samtalsterapi och coaching i Stockholm för dig som vill stanna upp och reflektera över frågor som är viktiga för dig, såväl privat som i din yrkesroll.
Både coaching och samtalsterapi hjälper dig att börja lyssna inåt och tolka, känna in och göra bra val utifrån svaren.
Vi börjar med tre frågor...
Vem är jag?
Var kommer jag ifrån?
Vart är jag på väg?
...och tar det vidare därifrån.

Erfarenhet

20 års erfarenhet från marknadskommunikationsbranschen, som redaktör och grafisk formgivare. Jag vet vad det innebär att testa nya vägar då jag vid flera tillfällen har fått möjligheten att byta karriärriktning under mitt 20-åriga yrkesliv och blivit hjälpt av coaching. Jag vet också hur det känns när längtan till förändring finns där men vägen dit känns omöjlig.
Jag har alltid varit nyfiken på hur vi människor och vårt samspel fungerar. Därför var valet att bli samtalsterapeut och coach en självklarhet för mig.
Självmedkänsla(selfcompassion) och övningar kring stärkandet av självmedkänsla ligger mig extra nära hjärtat.

Arbetssätt

Vi ses antingen 50 minuter åt gången eller dubbla sessioner 90 minuter. Hur ofta vi ses eller hur många gånger kommer vi fram till tillsammans. Samtalet har sedan den centrala platsen men för att få med kroppen och sinnen kan vi till exempel ha hjälp av guidade meditationer, mindfulness övningar, hemuppgifter eller fri teckning.
-> När vi har coachande samtal utgår vi främst från här och nu och platsen dit du vill komma.
-> I samtalsterapin tittar vi närmare på var du kommer ifrån och vilka mönster som har följt med dig från din uppväxt.
Jag träffar dig även gärna utomhus och har samtal medan vi promenerar eller hittar en plats i naturen att sitta och samtala på.
Prislista:
50 minuter 800 kr
Vid bokning av 3 samtal samtidigt 2000 kr(ord pris 2400kr)
80 minuter 1300 kr
Vid bokning av 3 samtal samtidigt 3500 kr(ord pris 3900kr)

Typiskt första möte

Det första mötet är till för att du fritt ska kunna berätta om din situation idag och för att diskutera hur vi skulle kunna arbeta tillsammans.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.