Dekorativ vågdesign detalj
Gisela Svedin Lindén

Gisela Svedin Lindén

Par - relation och samtalsterapeut

Kungstensgatan 62, 11329 Stockholm:

Om mig

Jag är Diplomerad Par - relations och samtalsterapeut och arbetar med psykosyntesen som grund i engagemang och empati utifrån varje individs behov.
Längtar Du/Ni efter en förändring? Kanske står i ett vägskäl i livet och undrar över nästa steg? Välkommen att kontakta mig för stöd i samtal, terapi eller coaching. Jag arbetar både med par och individ.

Erfarenhet

Min personliga resa har varit utmanande. Jag ville få en djupare förståelse för både mig själv och andra och började gå i terapi. Mitt intresse för det mänskliga mötet har alltid varit stort och jag blev inspirerad till att fortsätta min personliga utveckling. Det ena ledde till det andra och jag utbildade mig till samtalsterapeut. Efter en del år fortsatta jag utbilda mig, till par- och relationsterapeut. Jag arbetar idag både med Par och individer i samtal.
Jag har lång erfarenhet i olika yrkesroller inom HR, ekonomi, administration och försäljning både i större och mindre företag.
Under flera år har jag arbetat som ledare i olika roller, något som berikat min utveckling. Med min livserfarenhet har jag haft möjlighet att bidra även till andras utveckling.

Arbetssätt

Jag arbetar med psykosyntesen som grund i engagemang och empati, utifrån varje individs behov och förutsättningar. Jag lyssnar och ger möjlighet att reflektera över tankar, känslor och behov. Tillsammans utforskar vi vad du/ni längtar efter och vill förändra.

Typiskt första möte

Du är varmt välkommen att kontakta mig för att boka ett första möte. Tillsammans tittar vi hur samarbetet kan se ut.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.