Pia Rudolvf

Pia Rudolvf

Samtalsterapeut

John Ericssons väg 66A, 217 61 Malmö
Spångatan 20A, 211 53 Malmö
Klostergatan 9, 222 22 Lund

Svenska

Om mig

Under hela mitt liv har jag alltid fascinerats av mötet mellan människor och vad som kan uppstå i dialog, kommunikation och förståelse.

Min nyfikenhet har aldrig stillats utan jag ser varje dag som en ny chans till möjligheter att lära mig något nytt. I klartext: Vi lever så kort tid på jorden så varför inte ta tillvara på den livsglädje som går att skapa? Varför inte entusiasmeras över de möten vi haft och kommer att få?

Med de egenskaperna i bagaget var det inte svårt att veta vad jag ville arbeta med. Det har blivit många år som jag jobbat som ledare, entreprenör, terapeut och livscoach Malmö och online.

Av mina erfarenheter skapade jag Energikicken PIA = Personlig Insikt Ansvar
Det är värdeorden som ligger till grund för affärsidén bakom Energikicka PIA.
Den här webbsidan energikickenpia.se är för dig som vill utforma ett långsiktigt hållbart välmående.

Varmt välkommen till Energikicken PIA!


Erfarenhet

Dipl. Samtalsterapeut i Psykosyntes (4 år), HumaNova
Coachutbildning för Dipl. Samtalsterapeuter via HumaNova
Dipl. Friskvårdsterapeut
Dipl. Rehabterapeut
EFT 1 & 2
Reiki Master

Arbetssätt

Det finns stunder då vi behöver lätta och skingra våra tankar. Visste du att det vi går och bär på och kanske ältar om och om igen blir som en surdeg som inte vill släppa taget? Det tar kraft, energi och tär på oss.

Hos mig kan du känna dig trygg att prata om dig själv och kanske berätta dina djupaste hemligheter som du vill släppa för att komma vidare i ditt liv.

Som samtalsterapeut är det min roll att lyssna, stödja och låta dig komma till tals för att du ska våga öppna de slutna dörrarna till dina innersta tankar.

Mina privata sessioner vara i ca 45 min till 1 tim.

Din investering: 777 kr

Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer!

Typiskt första möte

Vi träffas under ca 60 minuter. Du berätta lite om dig själv och vad du skulle vilja ha hjälp med. Vi går även igenom de praktiska detaljerna såsom tider för samtal, pris, adressuppgifter, liten kort bakgrund om dig själv. Har du några frågor eller funderingar angående mig, så tittar vi på det.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.