Lotta Bringlöf Pedersen

Lotta Bringlöf Pedersen

Samtalsterapeut, Parterapeut & Samtalscoach

Ölandsgatan 46, 111 60 Stockholm
Backvägen 5b, 177 60 Järfälla
Online via Skype-möte

Svenska

Om mig

Jag är diplomerad samtalsterapeut, par- och relationsterapeut och coach. I grunden är jag ingenjör och de senaste tjugo åren har jag jobbat i olika ledande roller och med personalansvar.

Erfarenhet

Med två numera vuxna barn vet jag hur det är att vara förälder i livets alla skeden från baby till vuxen. Jag har arbetat med människor hela mitt liv och har stor erfarenhet av mänskliga relationer.
Jag har god kunskap om och stor erfarenhet av hur det är att ha eller vara anhörig till någon som har en kronisk sjukdom så som Diabetes typ 1, födoämnesallergi/-intolerans, Epilepsi, stress/utbrändhet/depression och ledgångsreumatism och därmed erfarenhet av så kallat sjukdoms-medberoende.
Jag har har stor vana av att nå mål både inom idrott, yrkesliv och studier.

Arbetssätt

Att gå i samtalsterapi är att bestämma sig för att arbeta med sig själv på djupet. Då påbörjar du en resa där du möter hela dig – kropp, själ, tankar och känslor. Tillsammans med mig undersöker du det som du tog med dig till terapin. Psykosyntesen tar vara på det positiva och friska och använder det som utgångspunkt för att lösa upp knutar och skapa självinsikt. Vägen till förändring går stegvis, och i terapirummet sker det på ett ansvarsfullt sätt och i lämplig takt. Jag jobbar mycket med meditation och mindfulness för att på så sätt hitta lugnet i stunden så att du kan nå dina känslor och svar.

Typiskt första möte

På vårt första möte få du berätta vad det är som du/ni vill ha hjälp med av mig som samtalsterapeut, par- och relationsterapeut och coach. Vi definierar ett syfte med våra samtal. Min uppgift som terapeut är att möjliggöra personlig utveckling och stödja dig i olika skeden där kris och inre kaos tycks göra det svårt att hantera livssituationen. Känns det som att livet står och stampar? Vill du ha ut något mer av livet? Jag hjälper dig att hitta dina svar på livets stora frågor!
Tillsammans utforskar vi dina önskningar och behov och tittar på dina möjligheter till förändring.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.