Magdalena Berg

Magdalena Berg

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Första Långgatan 20, 413 28 GÖTEBORG

Svenska och Engelska

Om mig

Genom min senaste utbildning till Samtalsterapeut/coach, Par & Relationsterapeut och min nyfikenhet att förstå mer om mig själv i egenterapi har jag utvecklat en fördjupad förståelse om mig själv som människa..
Det blev än mer tydligt för mig att jag vill kunna hjälpa och inspirera andra på samma sätt som jag själv fått stöd och hjälp i min utveckling. Jag valde därför mitt i livet att vidare utbilda mig för att göra detta möjligt.

Det är en ynnest att få följa varje klient och dess personliga inre utveckling mot ett mer ökat medvetande och en större mening och glädje i livet.

Jag lär mig något i varje möte med en klient och det är oerhört inspirerande för mig att få finnas med i klienternas arbete med sig själva och sitt inre.
Vi alla har möjligheten att utvecklas personligen.

Jag känner en stor tacksamhet och ödmjukhet inför varje samtal.

Erfarenhet

I mitt tidigare yrke inom svensk flygindustri som kabinchef, instruktör och kursledare för kabinpersonal och piloter har jag fått en gedigen kunskap inom service, kundbemötande, utveckling och genomförande av utbildningar.

Jag har en grund utbildning inom Human Factor och psykologi på Högskolan Väst.

Kurser inom kommunikation, hjärt-och lungräddning (HLR), säkerhet och hur vi människor påverkas i alla stressade och pressade situationer bidrar också till min bredd och är saker jag har stor nytta av idag.

Arbetssätt

Jag arbetar utifrån psykologiformen psykosyntesen som grund. Psykosyntesen har en humanistisk syn där känslor, tankar, kropp och själ är intimt sammanlänkade. Den ser till hela människan och utgår från det friska i varje individ. Det finns en tilltro till att människans inre potential och förmåga till förändring är möjlig.

Med verktyg som KBT, ACT, Självmedkänsla(Self-compassion), Schematerapi, Kreativa metoder och mindfullness hittar jag verktyg åt varje enskild individ.

Typiskt första möte

I vårt första möte blir det viktigt för mig att möta min klient där den befinner sig just nu. Tillsammans samtalar vi om klientens vardagsliv, profession, arv och miljö samt sociala liv.
Jag kartlägger klientens framtida syfte med terapi eller coach samtal samt att vi börjar bygga en trygg allians tillsammans.
Känn dig varmt välkommen att boka ett samtal.
Jag har rabatt för studerande och pensionärer.

If you prefer a conversation in English, please do not hesitate to contact me for further information.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.