Leila Berntsson

Leila Berntsson

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Tredje Långgatan 13a, 413 03 Göteborg

Svenska

Om mig

Står du i ett vägskäl i livet? Behöver du reflektera över din livssituation? Det kanske handlar om att komma igenom hinder i livet; livskriser, skilsmässa, sorg? Kanske handlar det om längtan efter något mer, längtan efter det som bor i ditt hjärta?

Erfarenhet

Jag har arbetat inom olika branscher genom åren. Idag arbetar jag som samtalsterapeut och samtalscoach. Arbetar även sedan 15 år tillbaka som projekt- och processledare, samt utbildningsledare inom utbildningsområdet. Jag är även utbildad yogalärare.

Arbetssätt

Jag tror på varje individs möjlighet till utveckling genom samtal som bygger på tillit och förtroende.
Jag erbjuder dig min närvaro och mitt stöd för att tillsammans utforska var du befinner dig idag och vad du behöver för strategier och verktyg för det du vill uppnå.
I mina möten med dig använder jag mig av bland annat psykosyntesens kraftfulla verktyg, samt kognitiv beteendeterapi (KBT) och Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Det är dina behov som styr.

Typiskt första möte

Vi träffas första gången för att du skall få berätta var du befinner dig och vad du vill ha stöd med. Till mig kan du komma för samtal under några enstaka tillfällen eller under en längre period.
Jag kommer gå igenom rutiner som tider, sekretess, etiska regler, bokning/avbokning, betalning etc.
Hänsyn kommer att tas att det känns bra, att du känner tillit och förtroende att vi två möts i samtal.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.