Mino Mehvar

Mino Mehvar

KBT-teRAPEUT, ACT-TEREAPEUT, SAMTALSTERAPEUT

Karlbergsvägen 54, 11337 Stockholm

Svenska, Engelska, Spanska & Persiska

Om mig

Jag jobbar som KBT-terapeut med fokus på ACT (Acceptance and Commitment Therapy) vilket är den senaste utvecklingen inom KBT. Jag har alltid haft ett brinnande intresse för att lyssna och hjälpa andra människor. Tack vare min envishet har målet alltid varit att människor i min omgivning ska ha känt sig hjälpta av mig, både inom jobb och privatliv. Jag finns här och kan hjälpa dig oavsett om du vill ha samtal av akut karaktär eller om det är mer hållbara och långsiktiga förändringar som du är intresserad av.

Erfarenhet

Jag har över tio års erfarenhet av att jobba inom människovårdande yrken. I mina jobb har jag genom behandling och motivationsarbete, stöttat personer till att uppnå en mer värdefull tillvaro och ett bättre välmående med en ökad livskvalitet. Jag har bakgrund inom skola, socialtjänst samt inom hälso- och sjukvården. Utöver min roll som terapeut har jag även en socionomexamen i bagaget.

Arbetssätt

Mitt mål är att du känner dig trygg, bekräftad, sedd och hörd under våra samtal. För mig är det viktigt att du känner att våra möten är som en fristad för dig där du öppet kan dela med dig och få utlopp för dina känslor utan att känna dig bedömd. Du kommer få hjälp med att öka din självkännedom, samt med att öva på nya beteenden som kan hjälpa dig i alla dina livsområden, allt ifrån relationer till jobb. Du kommer få stöttning i att få nya verktyg och strategier att använda dig av för att kunna leva ett mer meningsfullt liv utifrån dina värderingar. Utifrån ditt behov lägger vi upp en plan som känns bra för dig där vi gemensamt arbetar mot målet.

Tiden för varje session för individuell terapi är 45 min och tiden för parterapi är 70 min.
Jag erbjuder båda fysiska samtal i Vasastan i Stockholm, samt videosamtal.
Våra möten består av samtal, övningar och hemuppgifter.
Avbokning/ombokning sker senast 24 timmar innan planerad session. I annat fall sker full debitering.

Individuell terapi: 850 kr/45 min
Studentpris: 650 kr/45 min
Parterapi: 1350 kr/ 70 min

Typiskt första möte

Första mötet går ut på att du berättar om dig själv, vad du önskar få hjälp med samt vilka mål och förväntningar du har med terapin. Utifrån det gör vi upp en gemensam plan där vi tillsammans arbetar mot målet.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.