Anna Järkestig

Anna Järkestig

AUKTORISERAD Samtalsterapeut & Samtalscoach

Smala gränd 5, 111 39 Stockholm

Svenska

Om mig

Jag är auktoriserad samtalsterapeut, diplomerad coach och har en steg-1 i integrativ psykoterapi. Vidareutbildad inom ACT och Compassionfokuserad terapi. Jag erbjuder ett tryggt samarbete där terapin anpassas till klientens unika behov. Har arbetat på heltid med terapi och coaching sedan år 2012. Dessförinnan har jag lång erfarenhet från olika ledarroller inom näringslivet. Min mottagning ligger med lugnt och centralt läge i Stockholm nära t-bana Hötorget och Östermalmstorg. Tar även emot via videosamtal och telefon vid behov.

Erfarenhet

Till mig kommer människor med en mängd olika utmaningar, men ofta rör det något av mina specialområden: livsriktning, självkänsla, medberoende, beteendemönster eller stress. Som terapeut anpassar jag sedan terapin till varje klients unika behov. Basen finns inom Psykosyntes och sedan plockar jag in lämpliga terapiformer som KBT, ACT, Compassionfokuserad terapi och Schematerapi.

Jag arbetar även med coaching inom ledarskap och självledarskap gentemot företag. Med ca 20 års erfarenhet av olika ledarroller i näringslivet har jag stor förståelse för mänsklig utveckling inom yrkeslivet.

Arbetssätt

Människan är så sinnrikt utformad att i varje hinder vi upplever finns också fröet till personlig utveckling. Samtalsterapi är en upptäcktsresa i oss själva som ger oss nya perspektiv och redskapen att skapa mer av det liv vi längtar efter. Som samtalsterapeut är jag vägledare och vandrar med på resan. Jag är välbekant med den personliga utvecklingens terräng – men resan och valen är dina. Det jag vill ge dig i terapin är ett tryggt och empatiskt stöd till att upptäcka dina möjligheter i livet.

Mina styrkor som terapeut är bl.a. hög närvaro i rummet, ett kärleksfullt seende, lyhördhet, lugn och talang för att se sammanhang. Jag har gjort ett gediget arbete med mig själv i egenterapi och praktiserar meditation sedan mer än 20 år tillbaka.

Typiskt första möte

Under det första mötet pratar vi om dina behov och vad du vill ha hjälp med. Du får tillfälle att "provprata" och känna dig för. Vi får tillfälle att träffas och prata om hur ett samarbete skulle kunna gå till. Om du väljer att fortsätta gör vi tillsammans upp en plan för hur vi går vidare. Kontakta mig gärna nedan för bokning och prisuppgifter. Varmt välkommen!

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.