Bee Thufvesson

Bee Thufvesson

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Torsgatan 63, 113 37 Stockholm

Svenska och Engelska

Om mig

Bee har sedan 2008 grupper i andlig utveckling där hon förmedlar den högre kunskapen tillsammans med expansiva energier. Hon tar även emot klienter i enskilda sessioner som samtalsterapeut, intuitiv coach, vägledare, healer och håller även kurser.
Ett smärtsamt och djupt öppnande ledde henne in i en gyllene sfär av kunskap och möjligheter. Hennes väg var att gå från yttre till inre kommunikation och från att vara projektledare i reklamvärlden vändes successivt tillvaron till att handla om inre dialog, djupare syfte och mening.Det har varit en process inre fördjupning och att förstå vad som ligger bakom människans invanda tankar, känslor och beteenden. Processen ledde till att förstå vad som blockerar i våra flöden och vad som behövs för att öppna upp flödet på nytt, vilket ger tillgång till kreativitet, balans, glädje samt en starkare förståelse för vem man är i själ och hjärta.

Den andliga utvecklingsvägen har varit en viktig del i hennes personliga process. Kunskapen om hur man kan ställa om sina energier är en djup inre drivkraft som skapar höjd och djup i hennes tillvaro.

Erfarenhet

Bee har ett djupgående intresse för människan och vad som format denne genom livets olika händelser.
Intresset för beteendevetenskap, kommunikation samt andlig utveckling har genomsyrat Bee’s yrkesmässiga väg.
Det startade inom marknadskommunikation och projektledning, både som konsult och anställd, vilket gav en bredare kunskap om projekt inom kommunikation.
Utbildningen till Samtalsterapeut i Psykosyntes inleddes år 2000, vilket gjorde en justering av vägvalet och blev starten för en väg inom samtalsterapi, intuitiv coaching och andlig utveckling.
Genom ett större inre öppnande kom hon in på den andliga utvecklingsvägen. Meditation är en viktig grundpelare och de erfarenheter hon har genom sin inre väg samt genom sessioner under flertalet år har gett en bas att utgå från samt en djupare förståelse för den väg människan väljer. Det Bee förmedlar utgår från att var och en kan må bra, se helheten och lära känna sig själv, vilket byggt en bas av erfarenheter.

Arbetssätt

Bee arbetar utifrån perspektivet att var och en har en möjlighet att vara en fri själ och kan läka vad som skapar problem i tillvaron och i det inre. Hon utgår från en nära dialog med klienten och från att var och en vet vad den behöver.
Vårt hjärta berättar för oss vad som behövs i stunden. I allmänhet är en session med Bee en kombination av dialog och läkande meditation, vilket skapar ett renare flöde och öppnar upp för nya vägar i det inre.
I de grupper hon har utgår hon från meditation och delande deltagarna emellan samt andra enkla övningar.

Typiskt första möte

Bee utgår från det som känns angeläget i den rådande stunden. Var och en har sin process och när träffarna inleds görs en överenskommelse kring vad personen i fråga vill bearbeta och få stöd i.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.