Charlotte Bark Andersson

Charlotte Bark Andersson

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Ditt rum, Krukmakargatan 73, 117 41 Stockholm

Svenska

Om mig

Längtar du efter något annat i livet?
Vill du förstå varför du reagerar som du gör?
Eller utforska vem du är?
Jag har en stor tilltro till människors inneboende förmåga till läkning och utveckling och vill gärna stötta dig i de processerna.

Erfarenhet

Innan jag började min bana som samtals- och parterapeut och coach, så har jag flera års yrkeserfarenhet av utveckling av programvara i finansbranschen och av konstnärligt skapande i måleri. Den kreativa processen är närvarande i båda yrkesrollerna och också något jag har nytta av som terapeut och coach. Jag har också en förståelse för hur de här olika världarna kan se ut, vilket stärker mig i min terapeutroll.

Arbetssätt

I samtalsterapi och coaching får du möjlighet att fokusera på dig och dina behov. I samtalsrummet råder en tillitsfull atmosfär där du kan känna dig helt trygg med att öppna upp och utforska ditt inre. Här är du fri att benämna saker precis så som de känns och det finns inga värderingar i rummet om hur du borde vara.

Fokusområden kan vara låg självkänsla, nedstämdhet eller ångest, stress, utsatthet eller mobbning, svårigheter under uppväxten, relationsproblem, utanförskap, sorg, beroenden, känslor av värdelöshet eller skam, utmattningssyndrom eller upplevelse av meningslöshet. Men det kan lika gärna vara en önskan att växa som människa eller att du bär på en längtan som du vill utforska.

Jag är även diplomerad parterapeut och välkomnar både par och andra relationer (förälder och vuxet barn, syskon, vänskapsrelationer, kollegor). Det kan handla om att lösa konflikter, hur gå vidare efter otrohet, att utveckla och ta sin relation till nästa nivå, att skiljas som vänner och en mängd andra frågeställningar.

Jag har en stor tilltro till människors inneboende förmåga till läkning och utveckling och känner stort engagemang för att stötta i de processerna. Varmt välkommen att höra av dig!

Typiskt första möte

Vid vårt första möte lyssnar jag till din/er historia och vi skapar oss tillsammans en bild av hur jag bäst ska kunna hjälpa dig/er.
Jag berättar också lite om hur jag brukar arbeta och informerar om psykosyntesens verktyg.

Välkommen att kontakta mig för frågor eller bokning av tid.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.