Frida Rosengren Chahine

Frida Rosengren Chahine

Samtalsterapeut, Samtalscoach, Handledare

Vikingagatan 29, 113 42 Stockholm

Svenska

Om mig

Är du redo för förändring? Vill du få klarhet i varför du är som du är, tycka bättre om dig själv och få värdefulla verktyg som du kan använda i din vardag? Jag vägleder dig både varsamt och utmanande. Välkommen!

Erfarenhet

Jag har 20 års erfarenhet att arbeta med psykisk hälsa och personlig utveckling, både individuellt och med grupper. Parallellt med min egen klientverksamhet arbetar jag som lärare på Humanova.
I mitt arbete utgår jag ifrån mina två basutbildningar i Psykosyntes och KBT, men använder också verktyg och metoder från vidareutbildningar inom ACT, Schematerapi (modul A-C) och MI (Motiverande samtal).

Arbetssätt

Jag erbjuder kort- och långtidsterapi, samtalsstöd och coaching. Du som är yrkesutövande kan även komma till mig i handledning. I mitt arbete hämtar jag kunskap, erfarenheter och metoder från alla mina utbildningar och skräddarsyr dem för dina behov. Allt från psykosyntesens kreativa arbetssätt till evidensbaserade KBT-metoder.

Typiskt första möte

Första gången vi ses lyssnar jag till din berättelse. Vad det är du upplever som problem just nu. Tillsammans ringar vi in vad som är viktigast att fokusera på. Vi ser vad som kan vara det första steget som gör att andra områden också påverkas positivt. Utifrån det utformar vi en plan för vårt arbete och bestämmer hur många gånger vi ska ses, och hur ofta.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.