Sofia Skeppmark

Sofia Skeppmark

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Luntmakargatan 52, 113 58 Stockholm

Svenska

Om mig

Ibland behöver vi hjälp för att komma vidare i livet. Jag hjälper dig att prioritera de saker som får dig att utvecklas och må bra som person. Det kan vara att lära dig sätta gränser, få bättre självkännedom, eller kanske fungera bättre i relationer.

Erfarenhet

Dipl. Samtalsterapeut, handledare, dipl. Coach, KBT-pedagog, Beteendevetare (Fil.kand psykologi). Parallellt med mitt klientarbete arbetar jag som specialpedagog, handleder arbetslag på skolor. Arbetar med grupp processer samt förebyggande insatser på uppdrag av skolor.

Arbetssätt

Jag ser och fokuserar på möjligheterna och potentialen hos varje individ. När vi inte är i balans är det vanligt att vi känner oro, ängslan eller trötthet och värk i nacke och axlar. Dessa reaktioner kan vara tecken på stress. Vi kommer till slut till en gräns när det känns som att vi har givit allt och har inget kvar att ge. Vi har då kört på ganska hårt under en period och blivit riktigt duktiga på att stänga av kroppens signaler.

Det är också vanligt att vi trasslar till det för oss i våra relationer med andra, eftersom vi låser oss i vårt tänkande.

Typiskt första möte

Du är varmt välkommen att höra av dig för ett första möte. Med hjälp av din motivation kan jag hjälpa till att bryta ner dina tankegångar och tillföra nya perspektiv.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.