Lena Filipsson

Lena Filipsson

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Järntorgsgatan 6, 111 29 Stockholm
Ekerö Färingsö

Svenska, Engelska

Om mig

Jag är nyfiken på människor och våra mänskliga möten och därför blev jag terapeut. Jag har gjort min egen resa och upplevt olika sorters motstånd och utmaningar i livet. Mina egna erfarenheter och insikter har jag tagit med mig i min roll som terapeut.

Allra viktigast för mig är att jag har hittat ett förhållningssätt där jag kan utvecklas utan att förändra alla andra. Att inse vad jag kan påverka och vad jag ska släppa. Som terapeut använder jag mina egna insikter och verktyg för att kunna hjälpa mina klienter. Men alla har sin egen resa att göra.

Jag har 20 års erfarenhet att som ledare inom IT och finans, arbeta med människor i olika roller och situationer. Jag har coachat personer och grupper för att möta nya utmaningar.

Erfarenhet

Jag har 20 års erfarenhet att som ledare inom IT och finans, arbeta med människor i olika roller och situationer. Jag har coachat personer och grupper för att möta nya utmaningar, är ICF, Associated Certified Coach, ACC.

Arbetssätt

Att mötas i ett samtal är oslagbart! Att sitta ner tillsammans i ett rum och ha ett enskilt samtal låter inte svårt men ändå händer det sällan att vi gör det. Vi är ofta upptagna med allt annat vi ska göra.

Vi behöver våra mänskliga samtal. Det blir särskilt tydligt i perioder i livet när vi möter motstånd eller utmaningar. Att dela och prata om det som tynger underlättar för alla. Ofta kommer vi långt med att sätta ord på känslor, känna acceptans och självmedkänsla. Jag tror på det mänskliga mötet som metod.

Typiskt första möte

Med dig i fokus har vi ett kravlöst första samtal där inget är för litet, löjligt eller fånigt att ta upp, allt tas emot med respekt och värme. Utifrån det bestämmer vi hur vi ska fortsätta träffas.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.