Anna Eliasson

Anna Eliasson

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Götgatan 94, 118 62 Stockholm

Svenska & Engelska

Om mig

Längtar du efter förändring? Är du osäker på i vilken riktning du ska gå? Skaver tillvaron? Då vill jag gärna vara ditt stöd och tillsammans med dig skapa medvetenhet, förståelse och klarhet. Varmt välkommen!

Erfarenhet

Jag är diplomerad samtalsterapeut med steg-1-kompetens i integrativ psykoterapi samt mindfulnessinstruktör och diplomerad coach och NLP-utbildare. Jag har lång erfarenhet av utvecklande samtal.

Under mitt yrkesliv har jag arbetat med marknadsföring och kommunikation, projektledning och konceptutveckling. De senaste tjugo åren har mycket handlat om beteendeförändring, utvecklande samtal och utbildning inom coachande samtal. Kommunikation mellan och inom oss människor har hela tiden varit den röda tråden i mitt arbete.

Min långa erfarenhet från näringslivet gör att även du som vill utvecklas professionellt i din roll som ledare är varmt välkommen.

Arbetssätt

Psykosyntes är en integrativ psykologi med en helhetssyn på människan, där vi anser att tanke, känsla, kropp och själ utgör en helhet där alla delar påverkar varandra. Vi arbetar med nuet såväl som din historia och din längtan framåt.

Våra samtal kan ha många olika fokusområden, som t ex oro, stress, nedstämdhet, självkänsla, sorg, sviktande relationer, ett svårt vägval eller utmaningar på jobbet. Syftet med vårt arbete tillsammans är att du ska må och fungera så bra som möjligt i ditt liv, och att du ska känna glädje och mening i tillvaron.

I våra samtal varvar vi dialog, olika typer av övningar och guidningar, med syfte att du ska öka din medvetenhet om och förståelse för dig själv och dina mönster.

Du som går utbildning hos HumaNova har reducerat pris.

Typiskt första möte

I ett första möte får du berätta om ditt nuläge och vad du önskar ha stöd med. Det kan handla om vitt skilda områden, och du är lika välkommen oavsett anledning.

Vi utforskar tillsammans din situation dina möjligheter att leva det liv du vill, och berör också vad som ligger i vägen. Vi pratar också om dina förväntningar på mig som terapeut/coach, och tydliggör alla praktikaliteter kring samtalen. Vi ses fysiskt i våra lokaler på Samtalsstudion STHLM på Götgatan 94, eller på Zoom om du hellre vill ses digitalt.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.