Åsa Kramers-Edlund

Åsa Kramers-Edlund

Samtalsterapeut, PARTERAPEUT & Samtalscoach

Enhagsslingan 6, 187 40 Täby
Luntmakargatan 52, 113 58 Stockholm

Svenska och Engelska

Om mig

Jag hjälper dig att plocka fram din vilja och handlingskraft till den förändring du längtar efter. Allt från relationer, jobb, självkänsla, tankar som hindrar, livet i stort. Målet är att du ska få ökad livskvalitet och kontakt med din potential.

Erfarenhet

Jag har lång erfarenhet av arbete med personlig utveckling, samtal, kommunikation och ledarskap. I över 20 år har jag arbetat som, projektledare, chef och teamledare inom kommunikation och digitala kanaler och har stor erfarenhet av att utveckla team och medarbetare i såväl stora som små företag och organisationer. De senaste 12 åren har jag framförallt arbetat med samtal, som coach, samtalsterapeut och parterapeut. En stor drivkraft för mig är att se människor växa och utvecklas. Genom coachning, samtalsterapi och parterapi hjälper jag individer att växa, utvecklas, och må bättre.

Arbetssätt

Jag jobbar med Psykosyntesen som grund och integrerar verktyg från KBT, ACT och Schematerapin samt coachning. Mitt arbetssätt är att lyssna "mellan raderna" och plocka fram din potential och dina möjligheter på ett intuitivt sätt. Jag utgår även från hur vår hjärna fungerar och kopplar det till dina möjligheter till förändring. Samtidigt är jag mån om att hålla en röd tråd för att du ska nå dina syften och mål.

Typiskt första möte

Vi ses på ett första förutsättningslöst möte. Då ringar vi in ditt nuläge och i övergripande drag din bakgrund och vilket syfte du har med coachningen eller samtalsterapin. Jag berättar en del om hur jag jobbar och lyssnar in dina önskemål. Vi går även igenom en del praktiskt kring möten och sekretess med mera. Ofta hinner vi även börja jobba aktivt med dina frågor och utmaningar. Innan vi bokar nästa möte summerar vi nuläge och önskat läge.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.