Tillgänglig för telefonmöte
Katarina Ehn

Katarina Ehn

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Jag erbjuder samtalsterapi eller coaching för dig som längtar efter personlig utveckling och förändring av tankar, känslor och beteenden.

Ellinor Björk

Ellinor Björk

dpl. Samtalsterapeut, Beteendevetare, leg.lärare

Psykosyntesterapeut med erfarenhet av vuxna, såväl som barn-och unga.

Ann-Sofie Edenhamn

Ann-Sofie Edenhamn

Samtalsterapeut

Har du stött på hinder i livet? Är det något som skaver eller fastnar du i samma gamla mönster? Har du svårigheter i någon relation, har det hänt något akut som är jobbigt eller behöver du hjälp att hitta dig själv och växa? Välkommen till samtalsterapi för att få stöd och hjälp att hitta din väg framåt.

Carita Jonsson

Carita Jonsson

Samtalsterapeut (individ och PAr/RELATION), coach, handledare i sorgebearbetning

Hitta dina redskap för att leva som du vill och förstå dig själv och andra bättre - via samtalsterapi, coachning eller sorgebearbetning.

Eva Widenfalk

Eva Widenfalk

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Bär du på en längtan efter förändring? Vill du utforska dina möjligheter att hitta din inre styrka, utvecklas, ta nästa steg och komma vidare?

Magdalena Dubiel

Magdalena Dubiel

Samtalsterapeut , par- och relationsterapeut & coach

Jag erbjuder samtalsterapi och coaching för dig som behöver komma ett steg vidare på din livsväg.

Anna Frisell

Anna Frisell

Samtalsterapeut

Vill du göra en förändring i ditt liv? Tillsammans tittar vi på vad det är som fungerar mindre bra och hur dina behov och önskningar ser ut. Att gå i terapi kan hjälpa dig att förstå dig själv, varför du tänker, känner eller gör som du gör. Med hjälp av terapi kan du sätta upp mål och börja prova nya vägar för en bättre fungerande vardag. En session kostar 500 kr.

Elinor Ihre

Elinor Ihre

Samtalscoach, Ledarskap/föräldraskap

Med empati, nyfikenhet, närvaro, värme och trygghet vägleder jag dig i livets med och motgångar och hjälper dig hitta din inre styrka och väg framåt.

Anne-Marie Menzinsky

Anne-Marie Menzinsky

Samtalsterapeut/coach/sorgbearbetning

Ibland skaver livet. Ibland gungar det till ordentligt. Så är det för oss alla från tid till annan. Jag hjälper dig att hitta rätt på din väg i livet, oavsett om det handlar om att förstå dina mönster, relationer, sortera i en vilsenhet, möta sorgen eller något annat, Vi möts i meningsfulla och varma samtal. Riktiga samtal.

Morgonyoga

Morgonyoga

Yoga varje fredag i våra lokaler

150kr

Åsa Fröberg Ek

Åsa Fröberg Ek

Dipl. SAMTALSTERAPEUT & Dipl. SAMTALSCOACH

Trygga samtal under tystnadsplikt när du söker lättnad, utveckling, bearbetning eller bara behöver få bli hörd och sedd en stund. I centrala Stockholm eller Upplands Väsby. Läs mer på www.iremia.se. Varmt välkommen!

Jessica McLellan

Jessica McLellan

SAMtALSterapeut & Medberoendeterapeut

Varmt välkommen till en trygg, icke dömande plats där du ges möjlighet att höra din egen inre röst. Till mig kommer du för ett eller flera samtal allt utformat för dina behov. Jag erbjuder prova på samtal för 600,- för att du ska få känna efter om jag är rätt terapeut för dig. Ett samtal på 60 minuter kostar sedan 950.- och du bokar samtal efter dina behov.

Tiina Cosmo SamtalsRo

Tiina Cosmo SamtalsRo

Samtalsterapeut/Coach /parterapeut

Tid för reflektion med dig själv i fokus! Skapa mer inre harmoni och balans. Våga lita till dig själv och kliva ur trygghetszonen. Hitta dina dolda styrkor. Med lugnt och varsamt sätt stöttar jag dig i processen framåt och tillsammans utforskar vi dina möjligheter.

Åsa Kramers-Edlund

Åsa Kramers-Edlund

Samtalsterapeut, PARTERAPEUT & Samtalscoach

Jag hjälper dig att plocka fram din vilja och handlingskraft till den förändring du längtar efter. Allt från relationer, jobb, självkänsla, tankar som hindrar, livet i stort. Målet är att du ska få ökad livskvalitet och kontakt med din potential.

Veronica Malm

Veronica Malm

Samtalsterapeut, Parterapeut & Samtalscoach

Kanske är du mitt i en kris och upplever att allt gungar under dina fötter? Eller bär du på en längtan efter något mer och undrar om du är på rätt plats i livet? Oavsett vad är du varmt välkommen att kontakta mig!

Åsa Bergh Fagerström

Åsa Bergh Fagerström

Diplomerad samtalsterapeut, Handledare och coach

Att utvecklas som människa innebär att släppa autopiloten och göra egna, medvetna val. Jag möter dig precis där du är, och min utgångpunkt är alltid närvaro, empati, värme och nyfikenhet. Jag tar även emot Samtalsterapeuter och Coacher i Handledning. Reducerat pris för Humanova-elever.

Lena Wahlberg

Lena Wahlberg

Diplomerad Samtalsterapeut

SÖKER träningsklienter till Par- och relationsterapi. 600kr för 90 minuter. Är under utbildning till Par- och relationsterapeut.

Ulrika Torstensson

Ulrika Torstensson

Samtalsterapeut, Par- och relationsterapeut

Behöver du förändring i ditt liv? Ta första steget genom att boka ett möte. Jag erbjuder samtalsterapi, parterapi och coaching. Mottagning i Danderyd och i Stockholm City. Reducerat pris för HumaNova-elever. Varmt välkommen!

Victoria Jäderberg

Victoria Jäderberg

Samtalsterapeut & SAMTALSCOACH, MINDFULNESS, Sorgbearbetning

Känns det som om det skaver inombords? Tillsammans kan vi utforska dina livsfrågor för att nå insikt och självförverkligande. Mottagning finns i Danderyd.

Yoga med Britta

Yoga med Britta

YOGAKURS 10 gånger

1900kr

Alexandra Wendt

Alexandra Wendt

Samtalsterapeut

Det djupa samtalet om det som skapar mening i kris eller utveckling är ett hantverk. Alla kan lära sig det. Djupt där inne bakom "jag vet inte" så vet du alltid något som andra inte vet. Du har bara inte fått formulera det ännu. Inget är för litet eller stort om det skapar mening för dig.

Catarina Bygge

Catarina Bygge

SAMTALSterapeut med act inriktning och diplomerad COACH

Är du stressad? Känner du dig otillräcklig? Jag vill hjälpa dig att komma vidare i livet och inte fastna utan i stället känna att du får en bättre balans och flexibilitet i ditt liv, att du gör det som är viktigt och meningsfullt för dig.

Evis Bergenlöv

Evis Bergenlöv

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Jag brinner för alla människors utveckling och vill finnas vid din sida som stöd för dig i ditt arbete med dig själv. I mitt arbete som terapeut och coach har jag mångårig erfarenhet av arbete med såväl ungdomar, unga vuxna och vuxna. Huma Nova - studenter får rabatterat pris.

Lotta Christensson

Lotta Christensson

Dipl. coach, cert. stresshantering och ledarutveckling

Ibland är det svårt att veta var vi ska börja för att må bra. Jag arbetar med förebyggande stresshantering, med oro och ältande, med personlig utveckling och är specialiserad på Stress, Sömn och Motion. Team och ledarutveckling. Hör av dig för ett första möte så tar vi därifrån och utgår ifrån ditt nuläge!

1 2 3 4 5 6 7 8 9