Tillgänglig för telefonmöte
Katarina Ehn

Katarina Ehn

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Jag erbjuder samtalsterapi eller coaching för dig som längtar efter personlig utveckling och förändring av tankar, känslor och beteenden.

Ellinor Björk

Ellinor Björk

dpl. Samtalsterapeut, Beteendevetare, leg.lärare

Psykosyntesterapeut med erfarenhet av vuxna, såväl som barn-och unga.

Ann-Sofie Edenhamn

Ann-Sofie Edenhamn

Samtalsterapeut

Har du stött på hinder i livet? Är det något som skaver eller fastnar du i samma gamla mönster? Har du svårigheter i någon relation, har det hänt något akut som är jobbigt eller behöver du hjälp att hitta dig själv och växa? Välkommen till samtalsterapi för att få stöd och hjälp att hitta din väg framåt.

Magdalena Dubiel

Magdalena Dubiel

Samtalsterapeut , par- och relationsterapeut & coach

Jag erbjuder samtalsterapi och coaching för dig som behöver komma ett steg vidare på din livsväg.

Anna Frisell

Anna Frisell

Samtalsterapeut

Vill du göra en förändring i ditt liv? Tillsammans tittar vi på vad det är som fungerar mindre bra och hur dina behov och önskningar ser ut. Att gå i terapi kan hjälpa dig att förstå dig själv, varför du tänker, känner eller gör som du gör. Med hjälp av terapi kan du sätta upp mål och börja prova nya vägar för en bättre fungerande vardag. En session kostar 500 kr.

Anne-Marie Menzinsky

Anne-Marie Menzinsky

Samtalsterapeut/coach/sorgbearbetning

Ibland skaver livet. Ibland gungar det till ordentligt. Så är det för oss alla från tid till annan. Jag hjälper dig att hitta rätt på din väg i livet, oavsett om det handlar om att förstå dina mönster, relationer, sortera i en vilsenhet, möta sorgen eller något annat, Vi möts i meningsfulla och varma samtal. Riktiga samtal.

Jessica McLellan

Jessica McLellan

SAMtALSterapeut & Medberoendeterapeut

Varmt välkommen till en trygg, icke dömande plats där du ges möjlighet att höra din egen inre röst. Till mig kommer du för ett eller flera samtal allt utformat för dina behov. Jag erbjuder prova på samtal för 600,- för att du ska få känna efter om jag är rätt terapeut för dig. Ett samtal på 60 minuter kostar sedan 950.- och du bokar samtal efter dina behov.

Tiina Cosmo SamtalsRo

Tiina Cosmo SamtalsRo

Samtalsterapeut/Coach /parterapeut

Tid för reflektion med dig själv i fokus! Skapa mer inre harmoni och balans. Våga lita till dig själv och kliva ur trygghetszonen. Hitta dina dolda styrkor. Med lugnt och varsamt sätt stöttar jag dig i processen framåt och tillsammans utforskar vi dina möjligheter.

Åsa Kramers-Edlund

Åsa Kramers-Edlund

Samtalsterapeut, PARTERAPEUT & Samtalscoach

Jag hjälper dig att plocka fram din vilja och handlingskraft till den förändring du längtar efter. Allt från relationer, jobb, självkänsla, tankar som hindrar, livet i stort. Målet är att du ska få ökad livskvalitet och kontakt med din potential.

Morgonyoga

Morgonyoga

Yoga varje fredag i våra lokaler

150kr

Veronica Malm

Veronica Malm

Samtalsterapeut, Parterapeut & Samtalscoach

Kanske är du mitt i en kris och upplever att allt gungar under dina fötter? Eller bär du på en längtan efter något mer och undrar om du är på rätt plats i livet? Oavsett vad är du varmt välkommen att kontakta mig!

Åsa Bergh Fagerström

Åsa Bergh Fagerström

Diplomerad samtalsterapeut, Handledare och coach

Att utvecklas som människa innebär att släppa autopiloten och göra egna, medvetna val. Jag möter dig precis där du är, och min utgångpunkt är alltid närvaro, empati, värme och nyfikenhet. Jag tar även emot Samtalsterapeuter och Coacher i Handledning. Reducerat pris för Humanova-elever.

Ulrika Torstensson

Ulrika Torstensson

Samtalsterapeut, Par- och relationsterapeut

Behöver du förändring i ditt liv? Ta första steget genom att boka ett möte. Jag erbjuder samtalsterapi, parterapi och coaching. Mottagning i Danderyd och i Stockholm City. Reducerat pris för HumaNova-elever. Varmt välkommen!

Victoria Jäderberg

Victoria Jäderberg

Samtalsterapeut & SAMTALSCOACH, MINDFULNESS, Sorgbearbetning

Känns det som om det skaver inombords? Tillsammans kan vi utforska dina livsfrågor för att nå insikt och självförverkligande. Reducerat pris för HumaNova-elever. Mottagning finns i Danderyd.

Alexandra Wendt

Alexandra Wendt

Samtalsterapeut

Det djupa samtalet om det som skapar mening i kris eller utveckling är ett hantverk. Alla kan lära sig det. Djupt där inne bakom "jag vet inte" så vet du alltid något som andra inte vet. Du har bara inte fått formulera det ännu. Inget är för litet eller stort om det skapar mening för dig.

Catarina Bygge

Catarina Bygge

SAMTALSterapeut ACT/Kbt. diplomerad COACH. stresshantering

Vill du sluta oroa dig och älta allt? Vill du känna dig mindre stressad? Jag vill hjälpa dig att komma vidare i livet och inte fastna i ohälsosam stress utan i stället känna att du får en bättre balans och flexibilitet i ditt liv, att du gör det som är viktigt och meningsfullt för dig.

Evis Bergenlöv

Evis Bergenlöv

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Jag brinner för alla människors utveckling och vill finnas vid din sida som stöd för dig i ditt arbete med dig själv. I mitt arbete som terapeut och coach har jag mångårig erfarenhet av arbete med såväl ungdomar, unga vuxna och vuxna. Huma Nova - studenter får rabatterat pris.

Lotta Christensson

Lotta Christensson

coach i stresshantering, sömn, Träning, team och ledarutveckling

Ibland är det svårt att veta var vi ska börja för att må bra. Jag arbetar med förebyggande stresshantering, med oro och ältande, med personlig utveckling och är specialiserad på Stress, Sömn och Motion. Team och ledarutveckling. Hör av dig för ett första möte så tar vi ett steg i taget!

Monica Elsinga

Monica Elsinga

Diplomerad Samtalscoach

Jag möter dig där du är och hjälper dig framåt. Mot dina mål utifrån ditt unika jag.

Yoga med Britta

Yoga med Britta

YOGAKURS 9 gånger

1900kr

Maria Redig

Maria Redig

Aukt. Samtalsterapeut och Dipl. Samtalscoach

"Maria är insiktsfull och har en fantastisk förmåga att se, känna av, bedöma exakt vad som händer bakom ens fasad, vilket vägleder terapisessionerna mot de jobbigaste samtalen men de rätta!"

Charlotte Sundqvist

Charlotte Sundqvist

DIPLOMERAD SAMTALSTERAPEUT , Familjeterapeut

Gladlynt terapeut med verkligheten som focus och själen som prioritering.

Lotta Bringlöf Pedersen

Lotta Bringlöf Pedersen

Samtalsterapeut, Parterapeut & Samtalscoach

Tillsammans utforskar vi dina önskningar och behov och tittar på dina möjligheter till förändring.

Carina Larsson

Carina Larsson

Samtalsterapeut, coach & handledare och bild- och symbolpedagog

Välkommen till terapi om du behöver hjälp ur en kris, sorg, stress, oro, ångest eller om du vill utveckla dig själv! Välkommen för coaching om du har ett mål du vill uppfylla! Välkommen om du är yrkesverksam på handledning!

1 2 3 4 5 6 7 8