Guidad av terapeut eller coach

Guidad till boken NÄR LIVET VILL MER

Vill du uppleva boken tillsammans med en erfaren coach eller samtalsterapeut? Då hittar du förslag på någon som kan guida dig genom upplevelseboken nedan.
Tryck in på terapeuten/coachens profil och skriv i kontaktförfrågan att du önskar bli guidad till boken.

Jenny Kilman

Jenny Kilman

Samtalsterapeut

Jag möter dig med värme och lyssnar nyfiket. Jag följer dig. Jag är mer än gärna en trygg hand i början på just ditt livsäventyr. Elever på Humanova får rabatt.

Frida Rosengren Chahine

Frida Rosengren Chahine

Samtalsterapeut, Samtalscoach och Handledare med 25 års erfarenhet

Välkommen på samtal! Psykosyntes – Vad är meningen med livet? Schematerapi – Varför känner jag som jag gör? KBT – Hur kan jag agera annorlunda? Handledning – Stöd i ditt klientarbete

Sanna Jönsson Käll

Sanna Jönsson Käll

ACT-terapeut, COach, Parterapeut

Du kan träffa mig när du fastnat i ett mönster, upplever hinder, sorg eller förlust eller behöver finna vägen framåt under en kritisk period i livet. När du helt enkelt söker förändring i tillvaron. Reducerat pris till studerande på HumaNova.  

Anna Järkestig

Anna Järkestig

AUKTORISERAD Samtalsterapeut & Samtalscoach

Jag är auktoriserad (kvalitetsstämpel) samtalsterapeut i psykosyntes på heltid sen 2012. Steg-1 i integrativ psykoterapi samt vidareutbildad inom ACT och Compassion-fokuserad terapi mm. Mottagning med centralt, lugnt läge. Varmt välkommen!

Anita Ranke

Anita Ranke

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Min devis är förnimmelse, tanke, ord och handling i ett.

Hanna Gambe

Hanna Gambe

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Med varsam hand tar jag emot dig och stöttar dig i utforskandet och bearbetningen av det som är och har varit, och hjälper dig att öppna upp för att ta emot mer av det som du längtar efter! Rabatterat pris för HumaNova-studenter.

Christel Dopping

Christel Dopping

Samtalsterapeut, coach, parterapeut

Med nyfikenhet, närvaro, värme och empati möter jag dig där du är.

Jenny Hellström Ruas

Jenny Hellström Ruas

Samtalsterapeut & mindfulnesslärare

Var du än befinner dig i livet så möter jag dig där. Jag ger dig vägledning, värme och en trygg plats att landa på för mer klarhet och ro inombords. Tillsammans utforskar vi dina behov, känslor, strategier och din historia. Med tålamod formar vi nya konstruktiva strategier som hjälper dig att bli tryggare och friare i dig själv och som stöttar dig att leva det liv du längtar efter. Elever från Humanova har reducerat pris.

Monika Josefsson

Monika Josefsson

Samtalsterapeut PSYKOSYNTESTERAPEUT mindfulnessinstruktör

Vad behöver du? Ett samtal just idag, eller ett längre arbete för att gå dig själv mer till mötes. Det handlar om dig. Du är viktig. Vi börjar där du är och skräddarsyr sedan vägen därifrån. Välkommen. På plats eller online. För dig som vill finna den egna inre kompassen. För personlig utveckling och nya perspektiv. Att upptäcka dig själv mer.

Tiina Cosmo SamtalsRo

Tiina Cosmo SamtalsRo

Samtalsterapeut/Coach /parterapeut

Tid för reflektion med dig själv i fokus! Skapa mer inre harmoni och balans. Våga lita till dig själv och kliva ur trygghetszonen. Hitta dina dolda styrkor. Med lugnt och varsamt sätt stöttar jag dig i processen framåt och tillsammans utforskar vi dina möjligheter.

Anna Edengård

Anna Edengård

Samtalsterapeut, COACH, Handledare

För dig som vill stanna upp och reflektera över vem du är, varifrån du kommer och vart du är på väg.

Köp boken här