Susanne Craske Karlsson

Susanne Craske Karlsson

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Karl Gustavsgatan 12B, 411 25 Göteborg

Svenska, Engelska

Om mig

Jag är Diplomerad Psykosyntesterapeut och Coach, utbildad på Huma Nova. Jag har även en utbildning i Interpersonell Neurobiologi med inriktning på parterapi. Sedan 2014 driver jag Sann Samtal.

Erfarenhet

Under hela mitt yrkesverksamma liv har jag drivit egna företag. Jag har varit bosatt, arbetat och utbildat mig i olika delar av världen, mött många olika kulturer. Livserfarenheter som jag har med mig in i terapirummet. Det har alltid funnits en dröm och en intention att hjälpa människor att utvecklas, finna sina mål, ja helt enkelt att må så bra som möjligt.

Arbetssätt

Som din terapeut, coach och samtalspartner möter jag dig där du är i livet just nu. Vi inriktar oss på just dina behov och önskemål.

- Behöver du hjälp att definiera dina mål och drömmar, samt hitta verktyg för hur du ska nå dem?
- Känner du att du behöver inspiration och ett nytt sätt att förhålla dig till dig själv och din omgivning
- Hur ser dina relationer ut? Behöver de stärkas och utvecklas?
- Kanske behöver du hjälp och stöttning i en svår situation i livet?

Var befinner du dig? Kanske behöver din självkänsla stärkas, din kreativitet väckas , eller finns det en önskan att återfå balans i dina relationer, både privat och i arbetslivet? Med hjälp av Psykosyntesens kraftfulla verktyg och IPNB vänder vi dina problem till möjligheter.

Typiskt första möte

Vi har ett förutsättningslöst möte där du berättar var du befinner dig och vad dina behov är. Vi går igenom rutiner för t ex avbokning, sekretess, etiska regler, kostnad. Du kan komma till mig under en längre period eller för enstaka samtal, som enskild individ eller par. Vikten läggs självklart på förtroende och tillit i rummet.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.