Jessica Daya Hård

Jessica Daya Hård

Samtalsterapeut

Bjärsgårdsvägen 8, 432 74 Träslövsläge

Svenska och Engelska

Om mig

Mitt namn är Jessica Daya Hård och jag är auktoriserad samtalsterapeut, steg 1 utbildad i Integrativ psykoterapi, parterapeut och mindfulnessinstruktör. Varmt välkommen att kontakta mig!

Erfarenhet

Att vara terapeut är både utvecklande och meningsfullt och det är svårt att toppa förmånen att få följa människor på deras resa mot ökat medvetande, mening och glädje i livet!

Jag intresserade mig tidigt i livet för personlig utveckling och har länge haft en längtan av att finna en inre frihet oavsett vad som händer i den yttre eller inre världen. Längtan ledde mig till många timmar egenterapi, utbildningar och möten med människor som inspirerat mig till min egna utveckling. Jag är tacksam för de utmaningar och insikter livet hittills har gett mig och känner idag en större tillit och acceptans till både mig själv och till det som är.

Förutom att ständigt läsa och vidareutbilda mig ägnar jag också mycket tid till min familj som består av min man och två barn på 10 och 12 år och min häst Divino. Jag åker gärna regelbundet på tysta retreat för att bara vara och hämta ny kraft.

För att säkerställa kvalitén på mitt arbete går jag regelbundet i handledning både inom Psykosyntes, Psykoterapi, Imago, Beroende/Medberoende och Mindfulness/Meditation.

Arbetssätt

Min uppgift som terapeut är att tillsammans med dig utforska vad som hindrar dig från att leva det liv du vill leva, vilka behov som finns bakom dina känslor och att hitta tillbaka igen till ditt sanna jag. Samtalsterapi innebär att du får en möjlighet att lära känna dig själv på djupet, bli mer medveten, få nya strategier och förhållningssätt till livet. Jag erbjuder dig min närvaro, värme, förståelse, erfarenhet och engagemang tillsammans med olika verktyg och förhållningssätt till livet - allt för att underlätta för dig att komma i kontakt med dig själv.

Typiskt första möte

Eftersom modern terapiforskning visar att framgångsfaktorn för lyckad terapin är just själva mötet med terapeuten kommer jag bjuda in dig till att känna efter om jag är rätt terapeut för dig. Under första mötet avsätter jag därför extra tid kostnadsfritt för att du ska få utrymme att berätta om syftet med terapin, var du befinner dig i livet och sedan höra hur jag tänker att vi kan jobba vidare. Det finns ingen färdig mall för hur terapi ser ut eller hur många gånger man träffas utan det är en levande process. Jag bjuder in dig till att identifiera och förändra det som hindrar dig i livet och förhålla dig till det som är eller det du inte kan påverka. Du har alla svar inom dig och möjligheten att bli ett med livet. Jag ser fram emot att möta dig där du befinner dig!

Vill du prova på samtalsterapi, parterapi eller handledning?

Varmt välkommen att boka en tid för ett första förutsättningslöst möte eller kontakta mig om du vill veta mer:

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.