Hanna Påhlman

Hanna Påhlman

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Kaplansbacken 10, 112 24 Stockholm

Svenska och Engelska

Om mig

Jag erbjuder samtalsterapi och samtalscoaching på min mottagning på Kungsholmen i Stockholm. Mitt främsta redskap är samtalet men jag arbetar även med vägledda meditationer och visualieringar samt upplevelsebaserade övningar.

Erfarenhet

Jag har arbetat i över femton år som lärare och i flera år som skolkurator. Jag har alltså lång erfarenhet av att arbeta med människor och med samtalet som primärt arbetsredskap.

Arbetssätt

Att gå i terapi är att ge sig själv en möjlighet att återta kontakten med den man innerst inne är. Det “jag” som så ofta tystnat i allt brus, stress och ständiga görande som upptar våra liv. Tillsammans utforskar vi varsamt och med stor empati vilka dina låsningar och sår är och skapar möjlighet till förändring. I medvetenhet om vilka vi är och varför vi tänker och beter oss som vi gör öppnas helt nya möjligheter att, i frihet, välja vilka vi kan och vill vara. En terapi kan pågå under alltifrån ett fåtal sessioner till flera år, helt beroende på individens längtan och önskemål och vad vi arbetar med.

Typiskt första möte

Vi träffas på min mottagning och du får börja med att berätta om dig och var du befinner dig i livet just nu. Tillsammans utforskar vi på ett helt prestationslöst sätt var du står och vad du behöver och längtar efter samt lägger upp en plan för vad vi ska arbeta med.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.