Dekorativ vågdesign detalj
Catharina Short Sundberg

Catharina Short Sundberg

samtalscoach , par- & relationscoach

Luntmakargatan 52, 113 58 Stockholm

Svenska

Om mig

Mitt syfte med våra möten är att du ska inspireras till att utveckla din personliga och professionella potential. Det kan t.ex. handla om ökad balans i tillvaron, stärka relationer/konflikthantering, utveckla kommunikationskompetens, stärka din självkänsla/självförtroende eller förbättra ditt ledarskap.

Jag är diplomerad Samtalscoach, Par- och Relationscoach samt Organisationskonsult med psykosyntes som bas. Jag är även ackrediterad coach (ACC) av ICF , International Coach Federation, vilket innebär att jag arbetar utifrån förbundets etiska riktlinjer och kärnkompetenser.

Psykosyntesens förhållningssätt är att se oss som de individer vi är, våra styrkor och utvecklingsområden, med uppmärksamhet till det framåtriktade . Att genom guidning och vägledning hitta vårt jag, vår vilja och vår potential.

Med många års erfarenheter av att starta och driva företag, som ledare och konsult har jag nu som coach förmånen att erbjuda vägledning till såväl individer, i relationer och som teamcoach för företag och organisationer.

Jag är bosatt i Stockholm där jag gärna tar emot klienter men jag coachar självklart även digitalt eller per telefon.

Erfarenhet

Hur vi människor fungerar, kommunicerar, beter oss och relaterar till varandra har alltid fascinerat mig. Det resulterade i att jag i många år arbetade med kvalitativa undersökningar där jag, på uppdrag av näringslivet, bidrog med insikter utifrån ett djupare förståelse för människors attityder och beteenden.

Ett annat intresseområdet är innovation och entreprenörskap. Inom undersökningsbranschen har jag t.ex. startat ett par företag, varav det den utvecklades till en av de större aktörerna inom branschen. Idag driver jag Holga AB som riktar sig mot företags- och organisationsutveckling.

Som ung chef och ledare fick jag många erfarenheter och förståelse för ledarskap och organisationsutveckling som jag idag har stor glädje av i min roll som coach.

Arbetssätt

Efter ett första möte bestämmer vi hur vi lägger upp vårt arbete så att det passar dig/er. Vanligtvis brukar jag föreslå att vi ses minst 5 gånger à 50 min för att kunna du/ni ska uppleva att våra samtal leder till den utveckling du önskar. Det innebär också att du/ni arbetar mellan våra sessioner med uppgifter vi gemensamt kommer fram till.

Typiskt första möte

Under vårt första möte utforskar vi tillsammans dina/era förväntningar och önskemål med coachingen. Tillsammans lägger vi upp en plan för antal sessioner och plats för dessa. Jag brukar föreslå att vi har ett längre möte vid första tillfället, 90 min, så att det finns "plats" för frågor och funderingar. Det viktigaste vid detta första möte är att du/ni känner er bekväma och trygga med mig som coach.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.