Anna Edengård

Anna Edengård

Samtalsterapeut, COACH, Handledare

Skeppsbron 32, 111 30 Stockholm

Svenska

Om mig

Samtalsterapi, handledning och systemisk coachning. För dig som vill stanna upp och reflektera över vem du är, varifrån du kommer och vart du är på väg. Privat och/eller i din yrkesroll.

Erfarenhet

Diplomerad samtalsterapeut, handledare, systemisk coach och organisationskonsult.
Rektor och lärare vid HumaNova. Jag startade och är huvudlärare för HumaNovas utbildning till diplomerad organisationskonsult.
Beteendevetare (Fil. Kand i pedagogik, psykologi och filosofi). Jag har arbetat med personal- och hälsoutveckling i företag och idéburna organisationer.

Arbetssätt

Människans vilja till mening, förmåga att läka sig själv och obegränsade potential har alltid fascinerat mig. Jag ser hur livskriser och motgångar blir en verklig möjlighet till utveckling och personligt växande. Med psykosyntesens som förhållningssätt i mitt arbete bygger vi på det som fungerar, samtidigt som allt det vi varit med om i livet blir användbara erfarenheter och tillgångar i framtiden.

Jag arbetar med samtalsterapi, handledning och coachning. Jag arbetar även som Organisationskonsult med ledarskap- och förändringsprocesser i organisationer.

Typiskt första möte

En möjlighet att stanna upp och reflekterar över vem du är, varifrån du kommer och vart du är på väg, privat och/eller i din yrkesroll. Utifrån ditt behov gör vi en plan tillsammans.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.