Anette Jäderberg

Anette Jäderberg

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Drakegatan 4 BV, 41250 Göteborg

Svenska

Om mig

Jag är samtalsterapeut och certifierad coach. Under många år har jag haft olika befattningar inom det privata näringslivet. Idag driver jag organisationen Mind Göteborg som arbetar för att förebygga psykisk ohälsa och självmord. Jag är också lärare på HumaNova.

Erfarenhet

Min bakgrund är kanske något annorlunda än andra terapeuter. Under många år har jag arbetat med marknadsföring och försäljning och innehaft olika chefspositioner inom det privata näringslivet. Perioder i livet påverkar oss. Den här perioden i mitt liv har gett mig erfarenheter inom områden som ledarskap, organisationsutveckling och affärsmannaskap. Den har också lärt mig att det viktigaste i livet inte är att man hela tiden utvecklas eller blir framgångsrik, utan att man lyckas skapa sitt eget innehåll i livet.
Idag leder jag en verksamhet som är inriktad på att förebygga psykisk ohälsa och förhindra självmord. Organisationen heter Mind och driver bland annat stödlinjen Självmordslinjen, dit människor som har tankar på att ta sitt liv kan höra av sig dygnet runt. Jag utbildar volontärer, företag och organisationer i hur man möter personer som drabbats av psykisk ohälsa eller självmordstankar,

Arbetssätt

Oavsett om du tror att det handlar om terapi eller coaching är Du välkommen att ta kontakt för att boka ett första samtal. Jag har min lokal på Drakegatan 4, i Gårdaområdet i Göteborg. Vårt första samtal handlar om att du berättar varför du kommit hit. Efter vårt första möte bokar vi in ett nytt möte och du känner efter om förutsättningarna och miljön känns rätt för dig. I så fall gör du inget mer än att dyka upp till vårt nästa möte.

Vi har alla olika ekonomiska förutsättningar. Jag vill försöka möta dina förutsättningar och om detta pratar vi mer om andra gången vi ses.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.