Dekorativ vågdesign detalj
Waileth Persson

Waileth Persson

certifierad Coach, Certifierad handledare i sorgbearbetning

Roslins väg 3, 21755 Malmö

Svenska

Om mig

Professionell coach, konsult som har lång erfarenhet av att arbeta inom den sociala arenan.
Samhällsvetare med inriktning genusvetenskap och pedagogik mot vuxnas lärande.
Arbetar mycket med myndigheter som Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan där min målgrupp är långtidsarbetslösa och sjukskrivna och jag har då haft en hel del rehabärenden. Arbetar även inom den privata sektorn och med klienter med varierade problem. Jag är även Jobb och Karriärcoach och jag har stöttat flera 100 människor ut i jobb och utbildning. Mitt största område är motivation och förändringsarbete och personlig utveckling. Yogainstruktör sen 30 år tillbaka och kropp & själ ligger mig varmt om hjärtat. Certifierad handledare i Sorgbearbetning.
MI - utbildad, PTSD och krishantering är även områden jag behärskar.

Erfarenhet

Professionell Coach/ Arbetskonsulent/
Mångårig erfarenhet av motivations och förändringsarbete. Inspiratör och entreprenör och drivit företag sedan 2004. Van att arbeta med olika problem inom hälsa, jobb och karriär.
Yogainstruktör
MI - utbildad
Föreläsare inom Jobb & karriär området med varierade tema som arbetsmarknad, jobbsökarstrategier, hälsa och personlig utveckling.
Certifierad handledare inom Sorgbearbetning.
Författare till 2 böcker " Det finns hopp, vägar ur arbetslöshet, Vad ska du bli när du blir stor?"
Även utbildad inom det Coachande ledarskapet.

Arbetssätt

Samtalsmodell från ICF (international coach federation)
Kartläggning
Egenskapsinventering
Självkänsla & självförtroendehöjande
Mi-Motiverande samtal- menyagenda
MÅL -sättning
Visualisering/ Affirmationer
Hemuppgifter
Hälsofrämjande aktiviteter som yoga, avspänning, meditation.
Uppföljning/Konkretisering

Typiskt första möte

Ett första möte är ofta ett telefonmöte där jag berättar lite om mig själv och mitt upplägg och jag lyssnar in det som klienten vill ha stöd med. Om vi bestämmer oss för ett samarbete börjar jag med ett lära känna samtal för båda parter. Det är viktigt att vi klickar och trivs med varandra för att kunna få ett fint samarbete tillsammans. Det är så olika från person till person men ofta gör jag en kartläggning av problematiken/ en Egenskapsinventering för se över styrkor och egenskaper som kan vara viktiga.
Vi sätter tillsammans i hop ett Mål för vårt samarbete och jag använder mig ofta av modellen SMART eller så får klienten till uppgift att själv påbörja att sätta ditt mål. Därefter börjar vi arbetet tillsammans och det är nästan alltid en timmes möte.
Det är alltid uppgifter till varje gång som vi startar varje möte med att gå igenom.
När vi är klara och målet som klienten vill arbeta mot är löst då gör jag tillsammans med klienten en Uppföljningsstatus.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.