Renée Olsson

Renée Olsson

Samtalsterapeut, SAMTALSCOACH

Karl Gustavsgatan 12B, 411 25 Göteborg

Svenska

Om mig

Jag har lång livserfarenhet vilket fått mig att bli mer ödmjuk till livet, till mig själv och till dem jag möter. När jag 1997 kom i kontakt med psykosyntesen innebar det en stor vändpunkt för mig. Jag sade upp mig från mitt jobb som controller och har sedan dess arbetat med människor och deras personliga utveckling.

Erfarenhet

Jag är i grunden civilekonom och har arbetat i näringslivet under 15 år. Sedan 2007 är jag diplomerad psykosyntesterapeut från Psykosyntesinstitutet i Göteborg och diplomerad organisationscoach. Jag har arbetat under många år i egen regi med klienter, både individuellt, med par och med grupper. Jag har också gått ett flertal kurser och utbildningar i Imago Relationsterapi. De senaste åren har jag arbetat som jobbcoach på Adecco, Academicum, Medborgarskolan och Hermods.

Arbetssätt

Grunden i mitt arbete är min långa erfarenhet av att möta människor i omställning när det gäller deras arbetssituation. Jag möter dig där du är och med det du vill ha hjälp med. Kanske behöver du hjälp med att skriva CV och personligt brev eller vill du ta upp det som handlar om svårigheter i att byta karriär, att vara arbetssökande och kanske känner du dig osäker på vad du vill i ditt framtida arbetsliv.

Typiskt första möte

Det handlar om att möta dig där du är och ta reda på vad det är som fått dig att söka hjälp och stöd. Jag utgår mycket ifrån vad som händer i mötet och vilken målsättning du har för det arbete vi tillsammans skall ha som utgångspunkt. Det första mötet handlar mycket om struktur och att skapa trygghet. Att gå igenom vad som gäller för bokning/avbokning, etiska regler, tystnadsplikt m.m. Att du får en möjlighet att ställa frågor och bli klar över om detta känns som rätt steg att ta.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.