Dekorativ vågdesign detalj
Maria Niemi

Maria Niemi

psykoterapeut, Medicine Doktor

Trädgårdsgatan 1, 11131 Stockholm

Svenska, Finska, Engelska

Om mig

Maria har psykoterapeututbildning (steg-2) med psykodynamisk inriktning (PDT), och med specifik inriktning på Affektfokuserad Psykodynamisk Terapi (AFT). Hon har även utbildning inom kognitiv beteendeterapi (KBT), och Mindfulnessbaserad Stresshantering (MBSR).

Erfarenhet

Maria har en flerårig erfarenhet som terapeut och mindfulnessinstruktör. Hon är även föreläsare och forskare i behandling av stress, depression och ångest på Karolinska Institutet.

Arbetssätt

Terapiformen passar dig som vill förstå dig själv och andra människor på ett nytt sätt, och vill leva ditt liv mer i linje med dina egna värderingar och det som känns viktigt för just dig. I huvudsak arbetar Maria efter metoden Affektfokuserad Psykodynamisk Psykoterapi, men kombinerar detta även med Mindfulness och eller KBT när det är lämpligt.

Mottagningen ligger i Gamla stan, Stockholm, men samtal erbjuds även via videolänk om så önskas.

Priset per samtal är 800 Kr per session (50 minuter).

Typiskt första möte

Under det första samtalet bekantar vi oss med varandra och provar på detta arbetssätt för att se om det passar dig. Vi undersöker hur det som du upplever som problematiskt hänger ihop med dina livserfarenheter och -val, och vad det egentligen är du söker och längtar efter.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.