Lena Locklund

Lena Locklund

Samtalsterapeut & Samtalscoach

S:t Eriksplan 9, 11320 Stockholm

Svenska

Om mig

Att må bra - samspelet mellan tankar, känslor, handlingar och kemi.
Som samtalsterapeut, naprapat och avancerad kinesiolog arbetar jag för att skapa förståelse för de känslomässiga behov du har och optimera kemin i kroppen.

Erfarenhet

Mångårig erfarenhet av arbete inom hälsa och personlig utveckling,
25 år som naprapat med intresse för samtalet och kopplingen mellan psyke och kropp. Arbetat med rehabilitering av långtidssjukskrivna i tvärvetenskapligt team.

Arbetssätt

I samtalen med psykosyntesen som grund möter jag dig nyfiket, varmt och utmanade. Söker klarhet i vad som hindrar och hur du kan göra mer medvetna, omsorgsfulla val i livet.
Jag kombinerar gärna samtalet med kroppsbehandling då vi där kan nå cellminnen och utforska eventuella behov av näringsmässig stöttning
Då det känns meningsfullt kan jag föreslår praktiska hemuppgifter t.ex. för att stärka viljan eller för att utforska ett nytt förhållningssätt.

Typiskt första möte

Vid första mötet lyssnar jag till din berättelse. Vi tittar på det du upplever som problem och enas om vad som är viktigast att arbeta med. Vi bestämmer hur många gånger vi skall ses och hur ofta.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.