Katja Munk Brandt

Katja Munk Brandt

Samtalsterapeut & karriärcoach

Helsingborg
online möten

Svenska

Om mig

Med livserfarenhet, värme och empati kommer jag stödja, utmana och tillföra dig nya perspektiv. Med total närvaro erbjuder jag dig att vara en kompetent och trygg samtalsterapeut på din unika resa. Varmt välkommen.

Erfarenhet

På MotivationsInstitutet där jag är delägare arbetar jag med individ- och teamutveckling för både privatpersoner, medarbetare, chefer och grupper. Min inriktning är samtalsterapi, motiverande samtal, chefscoachning, karriärcoachning och teamutveckling. Jag arbetar även med utveckling av webbkurser inom personlig utveckling samt retreats för inre reflektion. Jag har många års erfarenhet från olika ledarpositioner, bland annat som verksamhetschef för ett av Sveriges största företag inom företagshälsa.

Jag är beteendevetare med en Masterutbildning från Roskilde Universitet i Danmark, Dipl. Samtalsterapeut från HumaNova, Dipl. Stresscoach, Dipl. Mindfulness instruktör. Jag har gått Gestaltakademin Skandinaviens grundkurs samt Motiverande Samtal (MI) på HumaNova. Jag är certifierad på DISC Beteendestilsanalys.

Arbetssätt

Där du befinner dig mentalt när vi träffas är alltid utgångsläget för våra samtal. Det kan vara situationer du har varit med om nyligen och som har berörd dig, det kan vara barndomsupplevelser, relationer privat eller på jobbet, upplevelser som är smärtsamma för dig eller tankar och funderingar om livet som du vill reflektera kring, tillsammans med mig. Genom samtal, meditation och mindfulnessövningar kommer du närmare dig själv och den du är på ett djupare plan. Genom att våga prata om dina djupast liggande känslor och underliggande behov får du en större förståelse för dig själv och dina val i livet. Kanske är det dags för dig att lägga vissa mönster och livsstrategier bakom dig? Vi arbetar också med att synliggöra och förstärka dina starka sidor för att få kraft att arbeta med dina förändringsprocesser och samtidigt hitta ditt sanna och bästa jag, så du når din fulla potential som människa. Vi kan träffas för enstaka sessioner, dubbelsessioner och kanske varva med videomöten. Det är helt upp till dig, vi gör ett upplägg utifrån dina behov.

Typiskt första möte

Du är varmt välkommen för ett prova-på-samtal hos mig. Då får du chansen att känna efter om jag är rätt samtalsterapeut eller coach för dig. Du berättar om var du befinner dig i ditt liv samt vad du har för syfte med våra samtal. Du får 50 % rabatt på prova-på- samtalet. Ordinarie pris per session för privatpersoner är SEK 1.100 inklusive moms. Om du är studerande på HumaNova så kontakta mig kring priset.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.