Eva Widenfalk

Eva Widenfalk

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Kungsgatan 16, 753 32 Uppsala

Svenska

Om mig

Bär du på en längtan efter förändring? Känner du att något saknas i ditt. Vill du få hjälp med stresshantering, att stärka din din självkänsla eller annat som skaver i ditt liv.. Jag hjälper dig att utforska dina möjligheter att hitta din inre styrka, utvecklas och ta nästa steg.
Jag finns i Uppsala län. Välkommen till mig!

Erfarenhet

Med en beteendevetenskaplig utbildning som grund har jag under en stor del av mitt yrkesliv arbetet med utveckling av personal, administration och organisation i roller som HR-ansvarig och projektledare. De senaste 20 åren arbetade jag som chef och ledare inom kommun och landsting. Personal och ledarskapsfrågor ligger mig varmt om hjärtat.

Min vändning kom när jag under lång tid arbetet under stress och drabbades utav utmattningssyndrom och då verkligen kom att lyssna på min inre röst om vad som var betydelsefullt och viktigt för mig. Jag började fokusera på mig själv och min vilja istället för att vara utifrånstyrd. Jag startade mitt företag - Samtal med Eva - 2016. Jag har webbkurser i stresshantering och coachingsamtal via telefon eller Skype.

Arbetssätt

Min specialisering är stresshantering och balans i livet, livsstilsförändringar och självkänsla. Att göra skillnad för andra människor är min stora drivkraft. Ett samtal kan hjälpa dig att sortera bland tankar och känslor.
För att kvalitetssäkra min kompetens och för att garantera din trygghet som klient vidareutbildar jag mig fortlöpande och har regelbunden handledning via HumaNova. Jag praktiserar mindfulness och yoga och har även en utbildning i Ayurveda Life Training.

Typiskt första möte

Vid första mötet lyssnar jag till din berättelse och vi pratar om dina behov och vad du vill få ut av terapi eller coaching. Vi tittar på det du upplever som problem eller vad som skaver i ditt liv, och enas om vad som kan vara viktigt att börja med. Om du bestämmer dig för att fortsätta att komma till mig bestämmer vi hur ofta och hur många gånger vi ska ses. Mitt syfte är att guida dig till det du behöver.

HumaNova elever får rabatt.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.