Catja Karlson

Catja Karlson

Samtalscoach

Skeppsbron 32, 111 30 Stockholm

Svenska

Om mig

Jag älskar människor och den potential vi alla besitter inom oss.

Efter en egen resa med mig själv kom jag för några år sedan fram till att det nu var dags att ta all den kunskap jag plockat på mig under min egen resa och dela den med andra men också få göra något "på riktigt", att få hjälpa andra. Min devis i livet är #härånu, dvs lev nu, fullt ut med hela jaget. Att förstå att det är upp till mig, att hitta ett förhållningssätt där jag kan utvecklas och påverka utan att försöka ändra på andra. Jag har fått chansen att följa min dröm och nu är jag sedan en tid tillbaka diplomerad samtalscoach och vill du, så hjälper jag dig mer än gärna att hitta din stig, förverklga din dröm och din väg genom livet.

Som coach använder jag mina egna insikter och de verktyg jag hittat för att kunna hjälpa dig, men ingen resa är den andra lik, vi har alla vår egenKänns det som om du har en blöt stickig tröja på dig som skaver och har sig?

Erfarenhet

Jag har 20 års erfarenhet som marknadsförare i IT industrin och har arbetat med människor i olika situationer och grupperingar och vet vad det kan innebära. Men sedan några år har jag coachat många genom olika situationer, nu erbjuder jag samma sak men som diplomerad samtalscoach

Arbetssätt

Coaching är för dig som har en viss utmaning eller ett mål som du vill nå.
Det kan vara exempelvis en arbetssituation, en vänskapsrelation som trasslar, du vill börja träna eller gå ner i vikt är alla saker som jag kan hjälpa dig att komma vidare med.

I coachingen utgår vi från här och nu och tittar framåt för att se hur du kan nå ett mål eller förändra ett visst beteendemönster. Som coach hjälper jag dig att hitta svaren du har inom dig och tillsammans utforskar vi hinder och möjligheter genom samtal och konkreta coachverktyg samt vad du behöver för att nå önskade mål.

Vi har alla våra utmaningar men istället för att se svårigheter som begränsade så betraktar man inom psykosyntesen det som en utvecklingspotential. Insikter kan innebära nya perspektiv på tillvaron och dig själv. Att se och acceptera alla dina egenskaper, såväl som goda som mindre bra, möjliggör att du kan bli den du innerst önskar vara.
Psykosyntesens syn att bygga på det som är friskt, innebär att kris, motgångar eller en längtan efter något mer möjliggör personligt växande och utveckling - bara du vågar ta steget!

Typiskt första möte

Vi ses, presenterar oss för varandra och du får berätta vad du vill ha hjälp med. Så tar vi det därifrån.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.