Dekorativ vågdesign detalj
Anne Lindwall

Anne Lindwall

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Erik Dahlbergsgatan 32, 115 32 Stockholm
VIDEO-samtal

Svenska

Om mig

Vill du känna att det är du som styr ditt liv?

Att du ska känna glädje, ro, balans, få en inre styrka och en bättre överblick över ditt liv som privatperson och i ditt yrkesliv - är något jag ser som ditt och mitt mål! Nyfiken på att veta mer?

Erfarenhet

Jag har i 22 år drivit ett eget företag med ca 30 anställda och har härifrån stora erfarenheter av att coacha och utveckla mina medarbetare inkluderande ledarskap- och organisationsfrågor.

Idag driver jag företaget SamtalsKompetens och har här arbetat som samtalsterapeut, coach och mentor i 11 år. Jag har både företag och privatpersoner som kunder och ingår i ett mindre nätverk med andra samtalsterapeuter- och coacher. Jag går löpande i handledning för att säkerställa att jag håller rätt kvalitetsnivå i mitt arbete. Vidare förkovrar jag mig genom många olika vidareutbildningar.

Jag har i många år varit ordförande i organisationen Företagarna i Solna. Dessutom är jag styrelseledamot i det kvinnliga nätverket Kedjan.

Arbetssätt

Oavsett vad du vill prata om börjar vi här och nu. Är du i kris får du hjälp med att hantera din situation och se den ur olika perspektiv samt vad som är din och andras vilja. Vi tittar på Dina möjligheter och du får verktyg att hantera hinder, stress och ev. oro - och inte minst bidra till din personliga utveckling. Vi undersöker dina möjligheter och vad som ev. hindrar dig att ta nästa steg framåt.

Genom mina reflekterande frågor kommer du att se upprepande mönster och handlingar och lära dig hantera olika situationer. Vi undersöker hur du kan använda dina egna styrkor och veta vad du innerst inne vill. Därmed kan du lättare se de val du har i Ditt liv och påverka dessa i rätt riktning. Du får sätta upp mål och delmål och strategier för att nå dessa såväl privat som i arbetslivet/karriären.
Terapi- och coachingsamtalen kan med fördel kombineras med Mindfulnessträning.

Typiskt första möte

Det är viktigt att du känner dig trygg och att våra möten känns utvecklande. Första mötet är helt förutsättningslöst och om detta känns bra bokar vi nästa möte. Du berättar det du vill berätta och jag lyssnar, ställer lite frågor som du besvarar om du vill.

Jag berättar om hur jag jobbar med Psykosyntesen som grund och hur jag använder olika hjälpmedel när orden inte räcker till. Du behöver aldrig känna att du ska berätta något som du inte vill ta upp eller göra någon övning du inte vill. Vi samspelar hela tiden på den nivå som känns bra.

Du har möjlighet att ställa fördjupande frågor om mitt arbetssätt och om du vill veta något om mig. Allt under fullständig sekretess.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.