Anne Albertsson

Anne Albertsson

Samtalsterapeut och coach

Trönninge 71, 432 92 Varberg

Svenska & Engelska

Om mig

Jag heter Anne Albertsson och erbjuder både terapi och coaching i vacker miljö på en gård utanför Varberg. Det är lätt att parkera och lätt att få vara anonym.
Jag älskar mötet med människor och det är det som är min drivkraft.
Som person är jag glad och lättsam, men backar aldrig för det svåra och djupa. Jag tål att lyssna och ta del, även av det allra svartaste och svåraste. Jag tål att höra även de tankarna som man inte får säga.
Jag kommer inte att överge dej.

För att säkerställa kvalitén på mitt arbete går jag regelbundet i handledning och fortsätter att utbilda mej.

Erfarenhet

Jag har en 4-årig utbildning och är diplomerad samtalsterapeut och coach. Jag har en steg 1 utbildning i Integrativ psykoterapi som är KBT, ACT, Schematerapi och relationell terapi.
För övrigt har jag en bakgrund som brandingenjör och har jobbat i kommunal räddningstjänst i närmare 20 år med utryckningstjänst. Efter det började jag jobba på Ringhals kärnkraftverk med brand och strålskydd.

Arbetssätt

Samtalsterapi innebär att du får en möjlighet att lära känna dej själv på djupet, bli mer medveten och få nya strategier och förhållningssätt till livet och till det som sker. Jag kommer inte att ge dej några färdiga svar eller lösningar, det är bara du som vet vad som är bäst för dej. Jag hjälper dej med att ställa de frågor som leder dej mot dina egna svar.
Vi pratar, ritar och målar, gör meditationer och utforskar. Jag använder ibland även djur när det finns ett behov av det. Främst hästar och hundar.
Terapi är en spännande resa som kräver både mod och tålamod. Men det är alltid värt det.
I coachningen jobbar vi mer med här och nu och framåt. Coachingen är en mer lösningsfokuserad samtalsteknik som är effektiv för att nå mål.
Tycker du det är svårt att sitta still så kanske en "walk and talk" passar dej bättre. Då går vi på grusväg, genom en skogsdunge och genom en hage.
Ett möte varar i 45 min och kostar 650:- inkl. moms

Typiskt första möte

Vid ett första möte går vi igenom vad du vill och behöver. Är det coaching du kommer för, försöker vi formulera målet och ev. vägen dit. Är det terapi, tittar vi på det som du vill jobba med just nu. Ofta hinner vi bara skrapa lite på ytan vid ett första möte. Jag avsätter alltid 90 minuter till första mötet med du betalar för 45 min. Så vi har så mycket tid som vi behöver.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.