Anita Ranke

Anita Ranke

Samtalsterapeut & Samtalscoach

Skeppsbron 32, 111 30 Stockholm

Svenska

Om mig

Här är jag! Vem är du?

Allt vi möts av i livet, relationer, situationer, händelser, omsorg och omtanke, övergivenhet och förlust, formar oss. Vi skapar strategier, mönster, försvar och det ger oss vårt individuella sätt att leva och bete oss på. Vill du utvecklas och komma vidare i enklare och/eller svårare situationer, relationer eller frågor följer jag dig gärna på vägen vid din sida i din riktning.

Välkommen att ta kontakt!

Erfarenhet

Som samtalsterapeut och -coach tar jag emot för enskilda samtal, par/föräldrasamtal eller samtal med mor/farföräldrar. Vidare är jag seminarieledare hos Family-Lab, danske familjeterapeuten Jesper Juuls verksamhet (www.family-lab.se), och arbetar med dialog, samarbete och likvärdighet som grund. Jag är även utbildad inom Familjekonstellationer.

Arbetssätt

Min devis är förnimmelse, tanke, ord och handling i ett. Ta kontakt med din känsla, låt tanken ge dig orden, uttryck det som är sant för dig med orden och visa vem du är i dina relationer.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.