Dekorativ vågdesign detalj
Agneta Asp

Agneta Asp

samtalsterapeut, samtalscoach, ledarskap

Luntmakargatan 52, 113 58 Stockholm
Björkuddsvägen 16834 Ekerö

Om mig

Jag är diplomerad samtalsterapeut med 3-årig samtalsterapeututbildning inom psykosyntes och har en basutbildning i integrerad psykoterapi (steg 1) som bla inkluderar ACT – Acceptance and Commitment Therapy, Schematerapi, Mindfulness och relationell terapi.

Är certifierad integrativ coach genom Coach2coach och utbildad processkonsult/systemiskt ledarskap.

I botten är jag utbildad inom ekonomi och språk. Jag har arbetat utomlands i många år (USA och Österrike) och har i yrkeslivet 35 års erfarenhet av chefsroller både inom näringslivet och i offentlig förvaltning. Har ett flertal utbildningar inom lederaskap och stöttar dig gärna dig som chef.

Människor, relationer och möten har alltid varit centralt för mig och som bidragit till intresset för oss människor och det mänskliga psyket.

Mig träffar du centralt i Stockholm eller på Ekerö.

Erfarenhet

Har 35 års erfarenhet av ledarskap och samtal i alla dess former. Är som person social och en god lyssnare och har en stort intresse för mänsklig utveckling. Jag möter personer som vill ha stöd i en livskris, vill utvecklas eller jobba med sig själv på ett djupare plan.

I 10 års tid har jag hållit utbildningar inom coaching och personlig utveckling med temat "Vem är jag och vad är det jag vill".

Är en naturmänniska och intresserad av det mesta som har med oss människor att göra och tar gärna del av olika former av konst & kultur. Står nära mina 3 vuxna barn.

Arbetssätt

Metoden ska passa dig!

Det finns en hel del terapimetoder, men forskning visar att kvaliteten på den terapeutiska relationen är betydligt viktigare för resultatet av terapin än den enskilda terapimetoden. Därför är det viktigt att vårt samarbete och relationen känns rätt.

Psykosyntesen med dess positiva grundsyn på människan, är grunden för mitt arbete som samtalsterapeut. Tyngdpunkten vilar på helheten och integrering av hela människan.

Jag använder mig även av effektiva metoder och verktyg från andra psykologiska utbildningar som tex KBT (kognitiv beteendeterapi), ACT (Acceptence & Comittment therapy), Anknytningsteori och Schematerapi. Jag integrerar även mindfulness, visualiseringar, symboldrama eller gestaltterapitekniker.

Vi människor är unika och har olika behov så det är en fördel att kunna integrera de metoder som passar just dig.

Typiskt första möte

Maila mig utveckling@agnetaasp.se eller sms:a 079-3010222 för en första kontakt.

Skriv gärna några korta rader om dig och det du vill ha hjälp med, samt eventuella önskemål kring dag och tid du kan ses. Vill du undvika väntetid, är tisdagar och onsdagar efter 17.00 och fredagar dagtid bäst att ses.

Vi träffas vanligtvis i 55 minuter. Det finns möjlighet till längre sessioner om det skulle passa dig bättre, det är alltid ditt unika behov som styr. Önskar du ett kortare möte innan du bokar upp dig på fler tillfällen, avsätter vi 25 minuter.

Antal träffar bestämmer du själv, kanske ses vi vid ett antal tillfällen eller vecka för vecka. Det är vanligt att ha 5-20 session

Jag finns centralt i Stockholm, Luntmakargatan 52 på eller på Ekerö, Björkuddsvägen.

Möjlighet till möten på länk finns naturligtvis.

Pris 800kr/hel session. Rabatterat pris för både dig som studerar och är Huma Nova elev.

Jag har en avbokningspolicy på 24 timmar.

Samtalsförfrågan

Önskar du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort med förslag på samtalstider. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i dina uppgifter och jag är den enda som kommer att se vad du skriver i formuläret.